Time for battle

Hela måndagskvällen spenderades framför tv'n förvånadsvärt nog. Hade totalt missat att DH summer var igång förn tidigt imorse och fick på kvällen, någon timma innan eventet reda på att de sänds live från DH på SVT2 och det är Dota2 och SC2 finalen! Det var väldigt underhållande som vanligt. Dock hoppades jag på att Dimaga skulle vinna men MANA var heltklart en värdig vinnare, kanske har lite att göra med min smånördiga kärleg för Zergs och Banelings ^_^
Eftersom jag inte är spec insatt i Dota så satt jag och ritade samtidigt och lyckades få fram en ny härlig liten figur, nämligen en kvinnlig geanie. Och laddade även med 2öl och lite ostbågar inför SC2 matchen :3 nomnom. Men nu ska jag lägga mig och ser fram emot en ny dag med massvis att göra! Jag hoppas att ni inte missade DH open och att ni som jag ser fram emot mycket mer e-sports på tv härdanefter, this is only the beginning!

Stop! The beast contained herein shall not be set free, not even by you

Idag var jag en sväng till stan för att träffa min kusin och tillsamans gick vi till våran moster och hälsa på våran nya lillkusin Noah :) Så jävla gullig! Fick även mina sena 20års presenter typ 1½år efteråt xD så ofta hälsar jag på mina släktingar *skäms*
De senaste dagarna har jag även shoppat endel... inte bra.. fast ändå awesome! Hittade ett nytt fint linne, nagelack, döskallestaty, filmer lite annat. Det var ju trotsallt Vilsta marknad ;) men inte bara det.. shoppade loss via nätet ochså när jag satt hos pappa och hade tråkigt. Det är saker jag suktat efter länge men inte köpt av ekonomiska skäl. Men passade på när man fick bra erbjudanden och hittade vissa saker billigt. Var även en sväng hemma idag och då hade jag fått en fin sak på posten av en kompis. Vad det är tänker jag inte säga, det skulle spoila lite väl mycket en av mina andra beställningar som inte kommit än. Så bild kommer när jag fått del2 ^_^ Men kan säga att det är spelrelaterat och rubriken till dethär inlägget har med saken att göra ;) någon som lyckas gissa?

Something need doing?

Nu sitter jag hos pappa med min andra kaffekopp i näven. Elsi och Niko är i finland, pappa på jobbet och jag är ensam ute i skogen med resten av hårbollarna. Det har även kommit 2 tillskott, nämligen Moas kaniner. Brutalt jävla söta! :D För tillfället blir jag kvar här tills fredag då Jag, Madde, Lina & Filip åker till Borås på Bugrun. kommer bli epic! :)
Igår var det även röd dag så tisdag kvällen spenderades ute på Royal och Pitchers där jag mötte pappa och hans kollegor, Lite små ångest då jag blev betydligt fullare än planerat! skyller nog lite på Pappa och Ari ;) hehe
Men nu knackar Nora på dörren, så ska släppa in henne och dra iväg med Wilma på en morgon promenad, slakta fett! ;) Heippa!

Take one last look at your shining heaven Imperius. For soon, nothing of it shall remain but my laughter

Åter igen har jag inte uppdaterat på ett tag men jag har några otroligt bra anledningar.. egentligen räcker en utav dom.. Nämligen att jag hämtade min nya dator för en vecka sedan ;D hehe. och såhär ser min nya Taurus_Hardcore ut :) Skaplig updatering då inget i den gamla burken längre finns att köpa.

 

Morgonen innan jag hämtade ut datorn så lyckades jag även klämma min tumme i en bildörr och den är fortfarande öm men nageln ser inte ut att lossna längre, vilket är en stor lättnad! vore så jävla vidrigt xD Men pga den så kunde jag knappt jobba, så det blev bara 3 timmar i kassan förra veckan x) hehe Och på Torsdagen drog Mallex, Filina, Lobba och Toni på Mondaybar cruise! Det var lätt bland de bästa evenemangen jag varit på! Blev lite skeptisk ett tag men jag är glad att jag inte bangade ur. utan nu peppar jag istället inför nästa kryssning ;) Trodde även att den första musiken jag skulle sätta på var rock när man kom hem, Fuck that. Mera Black hardstyle! ;D hahaha Lobban har skadat oss alla!

 

Här kommer lite bilder som får tala för sig själva :)

 

 


RSS 2.0