Explain this odd behavior...

För att vara en tjej som inte har något specifikt intresse för mode så tyckte jag de va lite lustigt att jag hade ca20 mode/skvaller tidningar, hehe. Dessa har jag suttit och bläddrat igenom igår kväll och nu på morgonen. Jag får tidningar av morsan ibland så man kan ju likagärna bläddra igenom dom iaf. Fast ett tag hade jag så mycket att jag mådde illa bara av att kolla på högen så det blev sopsorteringen direkt. Hittade även några intressanta artiklar som man rev ut. Hårtips, Smoothie/Juice recept och nån Yoga grejj.
Men nu när jag inte har någon nytta av dom längre och eftersom jag ska till Pia idag så tänkte jag att jag packar med dom. Tror hon dessutom är mer intresserad av innehållet än vad jag är :P

I vissa tidningar hittade man dessutom så störda saker.. Från de fulasta skorna och klädesplaggen jag någonsin sett (som ska vara ''inne'') till detta! Stört, fast jag gillar det. Själva iden är väldigt kreativ och jag tycker det är bra att vissa engagerar sig även med hajar då de är väldigt missförstådda. Och jag har själv velat testa sk ''suspension''. Så jag skulle nog sjukt nog kunna se mig i hennes situation. Inte för jag e sådär super förtjust i hajar egentligen, men lite coola är dom ändå ;D .. im just sayiN'!


I don't have a drinkin' problem! I drink, I get drunk, I fall down. No problem!

Helgen är över och jag är klar med målningen. Jag är väll inte helt 100% nöjd med den, fast sen när har jag någonsin varit 100% nöjd med något jag gör?..juste! hehe. Nemen den får duga och jag hoppas att brorsan gillar den! Resultatet kommer på hans födelsedag, nämligen 8 Mars.
Nu är det Thomas & Robbans tatuerings skisser som prioriteras efter mina arbetsprover som ska vara klara om lite mer än 1 månad.. så det börjar bli lite stressigt! Men det som ska ritas är en drake som förstör Eskilstuna och en Olivia/Olivier Milla Armstrong inspirerad ''pin-up''ish. Och här har ni henne:

 

För övrigt så fick jag den brilianta iden att festa i Fredags.. vilket jag snabbt ångrade. Försökte med att vara kvar hemma medans resten drog till krogen, men det gick inte riktigt för sig. Så det blev att man vaknade upp hos Madde och man var där hela dagen, halvdöd innan man fick energi att dra till American Pizza. Fick även iden att dra på bio, Så Joni hakade på oss och vi kollade på Chronicle senare på kvällen :) Men Bekfyllan dagen efter var inte värd kvällen, FYFAN! Inge mer dricka till mig på ett bra tag framöver!

 

Dagens låt: Nickelback - when we stand together


Finish him!

Har kommit en ganska bra bit på vägen.. Men jag har då ingen taktik what so ever och jag rent av suger på att måla! vilket är lite tråkigt. Allt blir bara så rörigt istället för att flyta på naturligt typ, USCH! Totalt tog det väll ca 2,5h då man samtidigt kollade på TV och pratade med Natta. Men får försöka bli klar med den imorrn, eller iallafall denhär veckan!

 

 

Missnöjd.. men borde inte säga mycket då den inte ens e klar x) trolol, så jag låter väll bli! Nu blir det sängen så det snabbare blir Torsdag! Natti


You know what I love about your eyes, when I look deep enough, I can see my own reflection

Jag som nyligen försökte intala mig själv att inte ta an fler projekt.. what a fail! För det första så fyller min storebror år snart så han måste ju få något. Har en present undanlagd som jag köpte redan förra sommaren, men något mer måste ju min käre bror få! Och eftersom jag nu är lite konstnärlig och brorsan gillar Tony Tony Chopper.. så varför inte göra en Kyuun Spark tavla till Nii-chan? Sounds like a plan! Så nu har jag målat en duk med vit grund.. så ska skiten bara torka! Men här är min lilla mall jag tänkte gå efter ''random google bilder'':

SOCKERSÖT!
''Chopperman's Hissatsu Kyuun Spark will melt the enemy with its cuteness and render them unable to fight''

 

Och om det bara vore det.. Övre uppgiften blir nog mer som en uppvärmning för vad som kommas skall! Nämligen Diablo 3 - ''The Portrait of a Champion Contest'' inför den uppgiften känns det åter igen som jag tar an mig för mycket.. med tanke på motståndet. MEN om inte annat så blir det ju bra övning. Får bara se till att rita mer och spela mindre.. Hur det kommer gå är jag själv väldigt nyfiken på att se och förvånad om man lyckas! Artist mode-ON!


I put my hands up in the air, Try to act like I dont care

Låten som går i repeat just nu, Kul hur man känner igen sig.. från båda sidorna xD oh well, LOVE IT!


I like this girl so much
She’s always on my mind
We have an awesome time
We never crossed the line
She don’t wanna mess-up the friendship
“Friendsies”
I’m in a frenzy, ’cause my bedroom's empty
And I’m gently attempting to win her over
By being as good as friend as I can be
She’s tempting but riddled with doubt
Friend Zone is like the mafia
You’ll never get out!

Ya
She doesn’t know the half
In my wallet I keep her photograph
I’ve made my decision
For you, Babygirl, I’d change religions
‘Cause in your eyes I see heaven
Girl, I think about you 24/7
Befire this story ends
I wanna know can we be more than friends?

I put my hands up in the air
Try to act like I don’t care
But tonight I’m all alone
Because now I’m in the Friend Zone

I’m in The Friend Zone
I’m in The Friend Zone
I’m in The Friend Zone
Now, I’m in The Friend Zone
Now, I’m in The Friend Zone
Now, I’m in The Friend Zone, Oh Ya

I go the blues ’cause we’re not knockin’ the boots
We’re talkin’ gossip news and shoppin’ for shoes
I hate when you make me watch Sex and The City until the day ends
I’m not your gay friend!
But I’ll do it, just to get next to you.
Just to prove I can best the rest the dudes
I’m obsessed with you. I pester you.
‘Cause when we ain’t together, I’m probably texting you

Ohh!
You make me the maddest
I just want to change my Facebook status
To “in a relationship”
But “it’s complicated”
Well you’re makin’ it hard for me
‘Cause I just can’t walk away
I just can’t walk away
I just can’t walk away

I put my hands up in the air
Try to act like I don’t care
But tonight I’m all alone
Because now I’m in the Friend Zone

I’m in The Friend Zone
I’m in The Friend Zone
I’m in The Friend Zone
Now, I’m in The Friend Zone

I know you don’t notice, but there’s no excuse To date that other dude, he’s a total douche
He’s got a few broken screws, I’m so confused
That Imma have to show the dude
That you deserve better, and you know you do
Always feel free to cry on my shoulder. Boo
‘Cause if I eer go with you, I’m sure I’ll stay
I wanna leave now, but I just can’t walk away



Fast ''Friend Zone is like the mafia, You’ll never get out!'' Håller jag väll inte helt med.. inget är omöjligt ;]


Idag ska jag hämta en begagnad Pianopall från Valhalla. Ser ut som stryk men har vackra framtidsplaner för den :3 Ska nämligen ha den som en ''hallpall'' Måla om den och byta tyg på sittdynan så är den så gott som ny! Måste bara fixa nå snyggt tyg. Och det underbara med den är att den har förvaringsutrymme under sittdynan så man kan ha lite grejjer där. Blir nog att måla insidan i en annan färg.
Sen är det fettisdagen idag.. så ska kolla med Natta om vi ska gå någonstans och fetta oss! Var nog några år sedan jag åt semla sist.. så länge sen att jag inte ens minns när det var(säkert när man gick i skolan). Så tycker det är dags nu! :)

-A fool and his head are easily parted //Volibear

Helgen spenderades åter igen nykter (skönt!). Först var man vaken natten mellan tors-fredag, spelade LoL och pimplade kaffe med Madde. På fredagen åkte jag och kusin Pia och hälsade på hos farsan med hennes döttrar där vi åt gott och snackade skit. Jag blev kvar där medans hon åkte hem.. och nästan så fort hon gick så slockande jag efter att man varit vaken i nästan 40timmar. Och sov därför 12 timmar xD haha men dygnsrytmen förblev stabil eftersom jag vaknade typ 6 på morgonen ;) Men pulkabacken och lanandet som jag och Madde hade planerat under den tidigare natten blev inte av tyvärr.. kanske nästa helg ;D *hoppas* Men istället så blev det lite ritande, läsande och filmtittande. Var även på auktionsverket och kollade läget.. Kom fram till att jag bara blivit mer och mer förtjust i ''antikt/vintage-ish'', köpa något begagnat och kanske måla om, betsa, klä om etcetc. Bara fantasin sätter gränser! Dock måste jag sluta vara så förbaskat lat, blir lite mer gjort då -.-'

Bild på Söndagens frukost innan man åkte hem igen. Rökt vildsvin, Ruisleipää, Perkulatorkaffe och Diablo Archive <3

Och ja, det är skillnad på kaffe och kaffe så jag har kommit fram till att jag ska fanimig ha en perkulator när jag ska flytta nu till våren ;)

Innan jag avslutar så kan jag ju även nämna vilken sjuk LoL absitenens jag hade i helgen, helt sjukt! Kändes som man var på värsta skogsrehab! (min pappa bor i skogen för de som inte vet). Och en STOR anledning till det var detta..

.:Volibear, The Thunder's Roar:.

 

Min nya favorit karaktär innom spelet. han var gratis att spela denhär veckan men jag har ju givetvis köpt han redan ;D (med IP) kunde bara inte låta bli! Funderar även på att köpa en ny ''look'' till honom, nämligen bilden ovan (Thunder Lord Volibear).. dock var den inte lika snygg in-game som jag hoppats ;( så we'll see..

Men nu ska jag fortsätta med att gå igenom allt mitt skit och kanske läsa igenom ett kapitel ur Diablo, hade! <3

Stay a while and listen

Jag vet inte när det kom ut, men jag är glad att den är här! Nämligen Skill Calculator till Diablo 3. Som ni ser så kommer jag uppenbarligen börja med en witchdoctor och har lekt ihop lite med skillsen, och kom fram till att jag gillar brutal dmg, explotioner och mana reg'N (Mana regeneration) ;D.. but who dosnt? Jag hoppas bara att dom släpper spelet till Q2 vilket är det senaste jag har hört, meeen som sagt blir man inte förvånad om det släpps senare.

 

 

Blir väll att man kastar ihop ett ''talent träd'' med Wizarden ochså, då jag garanterat kommer göra en eftersom jag varit det i de tidigare diablo spelen. Och för er som inte är så insatta så är Witchdoctor en av de nya raserna inom spelet ;)

 

****************************************************

 

Och ni har väll inte glömt bort min bloppis? ;D Uppdaterade den tidigare idag, dock har man inte hunnigt så långt med den än som man önskat. Men ha tålamod! kommer komma upp filmer, spel, kläder och lite annat smått och gott! :)


You know... squirrels can be deadly when cornered

Dagen har mestadels bestått av WoW, vill ju passa på och utnyttja min gratis tid jag fick från Blizzard igår;) Kommer ändå säkert inte spela nå mer förn eventuellt när den nya expantionen kommer. Men ett annat spel som jag fått upp ögonen lite för är Tera online *videon nedan*. Dock kostar spelet 49,99USD och därefter 14,99USD i månaden.. och tror inte jag är villig att börja slösa massiva mängder pengar för ETT spel när jag redan spenderat över 25k på WoW. När man faktiskt kan få ''tex'' massa andra bra spel för dom pengarna... återstår väll att se, men jag älskar Cynical Brit.. im just sayi'n :3
En sak som jag tycker är underhållande är även att höra honom vid vissa tillfällen gemföra spelet med WoW (vilket typ alla WoW/ex WoW gamers gör med alla spel), se efter själva vetja ;) Dock är det en sak som jag smått störde mig på.. det är vid 04:40 när han säger ''Crystalpine forest''. Är det tanken att det är wow relaterat eller? för jag får inte ihop det xD Silverpine forest - yes, Crystalsong - yes.. blandar han möjligtvis ihop det eller tänker jag helt enkelt för mycket på wow? haha





Under natten kom även ett realese på DENNA underbart snygga drakmount! och hade det var någon gång under TBC eller tidigare så hade jag garanterat köpt den.. men just nu tycker jag inte att det är värt de med tanke på vart wow tagit vägen. MEN när jag loggar in på min druid och det första man ser är X antal såna drakar.. när man flyttar sig ut från ogrimmar för att slippa lagg och ser 6-10st bara vid ingången till staden så var mountet inte lika speciellt längre <.< OM jag hade köpt det och sedan loggat in till dedär skulle jag säkerligen gråta blod! .. men den e ju vacker, ännu snyggare in-game.. so shiny I could die! ''depending on whos riding it, trolol''


Men även fast man känner att ens WoW period har tickat mot sitt slut.. så kan man ju ändå njuta av det på andra sätt än att spela datorspelet ;) I give you WoW - Monoply! ;D haha, so cute!
Men nu har jag inte tid att blogga mer, All random all mid och sedan kanske man hinner en sväng förbi min Gaycake, ciao! :)

Do you believe in love at first sight? Or should I walk by again...?

Dethär är inget jag brukar göra man nu känner jag mig nästan tvungen. För jag ÄLSKAR verkligen min nya klänning! Den är väldigt udda, lite rockig/trashig och jag skiter i vad alla andra tycker för jag gillar den :D Medans pappa blev spådd i söndags så bjöd styvmorsan på fika och vi kollade runt i de få affärer som fortfarande var öppna i gamla stan. Och en av affärerna sålde en massa hippie liknande kläder som var lappsydda och hade extremt mycket detaljer, just the way I love it!

.:Fjortis poser nr1:.

 

Voila! Märket är Juju & Christine och ordinarie priset låg på 850.. men jag fyndade den för 400 :3 så värt!

Och nu när jag har kastat min snygga klänning i ansiktet på er så tänkte jag sammanfatta min alla hjärtans dag.

Jag åt finsk korvsoppa och senare blev det våfflor vilket var otroligt gott efter en så lång tid. Smakade gudomligt! Upptäckte även ett mail från Blizzard och dagen till ära så fick jag en veckas gratis speltid av dom.. den enda som uppvakta mig idag (you better after almost 8years of loyalty) *forever alone* hahaha, fast jag och sambon kollade på en bra film och man fick ett samtal från pappa. så det var inte SÅ illa ;) kanske blir nån runda i LoL med Madde för att avrunda dagen, Win win!


You're an inspiration for birth-control!

Så var det dagen D! ''singles awareness day''. Jag är inte emo vilket jag varit runt alla hjärtans dag tidigare år, väldigt länge sedan. Nu är det min 3dje alla <3 dag som singel och vet ni vad? det stör mig faktiskt inte. Självklart hade det vart mysigt om man hade någon att skämma bort idag och någon som skämde bort en tillbaka. Men istället kan jag skämma bort mig själv lite ;) Eftersom jag haft fullt upp hela förra veckan och även igår så har jag inte hunnigt med så mycket ''chill'' grejer som jag njuter utav. Så idag ska jag isolera mig i lägenheten, kanske dra till Triangeln och köpa lite ingredienser för nån viss maträtt/bakelse. Fick även några kilo vildsvin från pappa och Elsi, så kanske blir en ordentlig middag. Annars är jag jävligt sugen på fisksoppa efter mitt och Pias prat igår! Så lätt blir liksom jag nöjd, dumt att kräva en massa konstigheter.

 

 

Det blev även en mysig uppvärmning till idag ochså. Lång promenad, prat med kussen och lek med hennes 3 underbara döttrar (jätte söta, inte alltid SÅ snälla och i trotsåldern).. Jag sov ju bra när jag kom hem xD och här kommer en random bild på de 3 små nötterna :)

 

 

Och för er som deppar och verkligen är i ''forever alone-mode'' Ta en kik på den här videon.. Cheer up! Och en låt som jag förknippar med videon/denna dag är faktiskt Sonata Arctica – Paid In Full Som jag citerade lite av i ett tidigare inlägg. Den ger iaf mig styrka, hoppas att den även kan ge dig det! :)

 


R.I.P Hampus

Innan mötet med spådamen så var jag riktigt nervös av någon konstig anledning. Jag blev allt mer o mer spänd, men efter en stund så släppte det bara mer o mer och när man väl var där och kom därifrån så kände man en sån otrolig lättnad! Nästan så man svävade fram efter att flera kilo lyfts bort från ens axlar. Och anledningen till att jag inte har en gamerquote topic denna gång är för att jag fick det bekräftat att min hund är död. Jag har ingen aning om hur gammal han blev och vet inte klart hur han dog, men han finns inte mer och dog tydligen ganska länge sedan.

Jag kan ju börja med att säga att jag alltid varit väldigt skeptisk.. och min pappa 10gånger värre. Men jag blev riktigt förvånad själv och inte ens pappa hade någonting negativt att säga om vårat besök hos Irmelie. Jag började med att sitta mitt emot henne i ett mysigt litet rum i centrala Stockholm. Endast vi, hennes kort och en heldel intressanta saker som hon fått. Jag fick välja vilken kortlek jag ville ha och sedan satte vi igång. Jag tänker inte gå in så inriktat på allt hon sa då mycket är väldigt personligt men det var kul, spännande och samtidigt lite läskigt hur hon kunde se mig (en total främling) hurdan person jag är, ge råd vad jag borde tänka på, saker om min barndom och min eventuella framtid. Men en gång då jag verkligen inte kunde hålla mig från tårar var när hon frågade om jag hade haft en hund, en Springer spaniel. Vilket jag har, eller han var en blandras mellan Schäffer och springer spaniel. Han var några år gammal då jag fick han vid typ 12års ålder och vi hade inte honom så länge då han började bli smått aggresiv pga sina alergier. Inte mot människor, men andra hundar.. det blev bara värre och värre så mamma beslutade att vi skulle göra oss av med honom. Och vi har ingen aning om vart han tog vägen och har faktiskt inte ens tänkt på det på evigheter! Och när en säger att han sitter brevid mig och finns vid min sida så blir man lite knäckt. Jag minns hur han apatsikt låg vid ytterdörren och väntade på att jag skulle komma hem, ville varken leka eller äta tills jag kom hem från skolan. Då han blev helt till sig av lycka, sprang runt, ylade.. och ingen har någonsin verkad så glad över att se mig. Men att han fortfarande skulle vara vid min sida verkar nästan lite löjligt.. men hur kan hon känna till den hunden när få ens kommer ihåg honom?

RIP Hampus



Men det var även många saker som fick mig att skratta. Tex när hon började med att jag är som en 5åring ibland men även stunder då jag är som en gammal tankt. En eldre vis person som är lugn och kan väldigt mycket, att jag inte är någon trög person. Till både mig och pappa hade hon sagt att jag måste leka mer blond, ta till mig av hjälp när det erbjuds och inte vara så tuff helatiden.
Måste även försöka kontrollera min styrka som jag har så mycket av. och använda den på rätt sett, för folk har tendensen att bli rädd för mig pga att jag e så ''MYCKET'', All over the place, och stark.. för det är ju nästan skrattretande hur mycket det stämmer! xD Men att det kommer så tydligt från en annan person när det är luddigt i huvudet på denna ''Hottentott'' (som hon kallade mig).

Vistelsen fick jag som en julklapp av min styvmorsa, så stort tack till Elsi! Underbar present :)

Men nu måste jag börja röra på mig, Ska till AF och därefter möta Pia och leka med hennes 3 underbara små döttrar ^^ Hare bäst!

I got to thinking, maybe I'm the Dragonborn, and I just don't know it yet

Sitter för tillfället och kokar ägg, och spelar skyrim.. väntar på att det ska bli mörkt så jag kan spela hide and seek med ett spöke och någon annan okänd varelse O.O känns sådär lite små creepy. Och ja jag vet att jag kan sova nån timme ingame men de pallar jag inte, istället är jag effektiv och gör flera saker samtidigt ;) Besides.. det är skymmning så det tar inte lång tid innan jag kan sätta igång o leka med spöket.

Sen sist har jag inte gjort så mycket.. kollade på en film med Jennifer Lopes och Jack Nicholson som hette Blood & Wine. Den var faktiskt helt ok. Sedan vart det lite datornördande innan jag gick och la mig.. var svintrött då jag gått upp tidigt och katterna + kompisar terroriserade mig hela natten xD

30min later...
Spökflickan dök aldrig upp, men det gjorde hennes kompis. som var vampyr. och nu ska jag döda nån vampyrlord som försöker förstöra en by. Så plikten kallar, Ciao! ;D

I used to be an adventurer like you, but then i took an arrow to the knee

Efter en fullspäckad vecka så har jag saknat att bara inte göra ett skit o rota runt på nätet after lite alla möjliga randomsaker. Så jag gör just detta medans jag Rape'ar brors dator! Kände mig lite hemma sisådär och fixade msn messanger, för det tycker jag faktiskt att man bör ha. bara för att liksom ;)
Jag lyckades även komma över denna video och därmed kom flashbacks från wowkarriären.. jag säger det åter igen, FYFAN vad jag saknar Vanilla och TBC! </3 om man bara kunde spola tillbaka tiden ibland.. det vore underbart! Fick även reda på en tråkig sak.. så dagens ''/slice wrist'' factor är.. att Diablo 3 skjuts upp igen. Det skullle komma i början av dethär året men det blir uppskjutet igen till en obestämd framtid. Vissa rykten säger till sommaren men jag blir inte förvånad om det blir årets julklapp.. eller värre än så. Dock tycker jag att det är bra att Blizzard focuserar på att släppa ett ordentligt spel med en gång istället för att förbättre den med massa patches under tidens gång.. så thumbs upp för det. Men jag tycker de kan rappa på med arbetet, för man har ju fått vänta bra jävla länge D: Min fustration får mig sugen att börja med wow igen och det kanske är just det Blizz är ute efter.. Darn you!
Jag må vara en Blizz-geek men idag är dom inte på min plus sida.. fick även reda på att det INTE blir något Blizzvon 2012 O.O who does something like that!! WHY BLIZZ WHYYY!!?? :'( .. dock kommer det något sk Battle.net World Championship vilket kommer hålla rum i Asia så man har återligen något nytt och intressant att längta efter. KMN! (kill me now)


Jag känner att dethär är en såndär dag då whiners gotta whine.. and im D whiner! Pratade om pizza tidigare idag.. hur gott det vore. Så stormar styvfarsan in i lägenheten med 3 pizzor. I was like YEHEEEY! dukar fram och öppnar pizzakartongerna och försöker gissa fram till vilken som är min. Öppnar kartong nr 1.. ''wtf is this''. Öppnar kartong nr 2... ''wtf, same shit again!? men nu måste det vara min pizza!! :D'' öppnar den siste, kartong nr 3... ''wth.. EN TILL?! vafan e dedär för pizza'' Smakade som chiliconcarne + tacos och kallades Mexicana.. me no gusta :C Kände mig som ett småbarn på julafton och att någon precis avslöjat att tomten inte existerar.. vem gör sånt! T.T Man trodde ju att de skulle känna en lite iallafall, hade blivit gladare om det låg ett trollface i kartongen.. fast det var ju typ det de gjorde, fast ritad i köttfärs och ost.
Jag höll ändå masken och var trevlig ''kolla vilken stor matlåda du får till jobbet nu (A)'' - Nee det är lungt det kan du äta imorgon.
...T.T tack
Tror det blir äggmackor imorgon innan jag och pappa ska till en spågumma här i Stholm. Har hört av 3 bekanta att hon ska vara kämpe bra.. fast själv har man ju alltid vart lite skeptisk, precis som pappa. Fast det är just de som gör hela saken lite roligare xD

Ska bara nämna en sak innan jag avslutar dethär oändliga inlägget.. det är hur jag irriterar mig på desperados ibland. You know what I mean.. Såna som bara whinar om att dom är singlar, att de vill ha nån, går med i ännu mer desperata facebook grupper där det finns en hel samling av dessa miffon osv osv.. Fast samtidigt tycker jag lite synd om dom, för många gånger verkar de människorna hur trevliga som hällst. Men det är något som ger mig chills *burrr*. Hoppas ingen direkt tar åt sig. Kan säga att jag själv känner mig som ett sk ''desperadomiffo''..om de hjälper xD Men jag kan inte tänka mig att jag sjunker så lågt att jag whinar om det KONSTANT!!!!!! Ja jag känner mig ensam, fis i rymden, ingen vill ha mig, Emoemo, whinewhine.. dåligt självförtroende så det bara skriker om det. Men jag skyltar ändå inte om det. Skulle du tycka det.. Let me know så smäller jag till mig själv och vrålar ''ryck upp dig din feta hora!'' (mina EMO-moments i fyllan räknas inte,kk)


Ett citat från en UNDERBAR låt som stämmer till 100% enligt mig och det jag vart med om iaf. Ladies and gentlemen..

Sonata Arctica.. Paid in full!

It's hard for me to hate myself right now
Finally I'm understanding me
One day we may have whole new me's and you's
But first I need to learn to love me too

Back to SKYRIM :D

Groovy!

Så har man vart lite inaktiv igen. Men har jobbat hela veckan och vart lite hos fader så man har inte riktigt haft tid för någonting. Och redan nu (typ 04:40) så har man duschat o pimplat kaffe för kl 6 ska man vara på jobbet, taggar inför 9timmarspass, hem o se Yui ''live'' och sedan kanske ta en till kopp kaffe innan man sätter sig i bilen och åker mot stholm. Har ju lånat min mammas underbara BMW.. satan vad jag kommer sakna den nu när jag lämnar tillbaka den </3 Blir ev att pappa hämtar mig från stholm sen då vi kanske ska till en spåtant. Men det återstår att se om det verkligen blir av :P
Måste bara säga två coola saker om morsans bil.. den har ingen nyckel utan en liten ''pinne'' man trycker in i ett litet hål. och när man startat bilen så trycker man på en knapp. Känner mig som Deedee (från Dexters labratorium) och trollface varje gång jag ska starta rackarn :3 Me gusta!

Hur som hällst kan det vara att jag blir lite tyst här på bloggen igen eftersom jag förmodligen kommer rape'a brorsans PS3 (Skyrim) i helgen :3 och om man inte jobbar nästa vecka så har jag en drös andra saker som måste göras. Men ni får njuta av denna störtsköna bild så länge.. o ni som inte fattar den kan ju få tid att försöka klura ut den *trollface*

 

hehe nemen har du hört låten ''Moves like Jagger'' och spelat skyrim så borde du förstå ;) Men nu ska jag börja fixa mig för jobbet, Ciao bellas!


It's tough being this tough!

Det känns som det blev mycket krullande då det gick otroligt bra igår :'D Så TACK till alla krullare! Jag har lovat en person att vara lite diskret om vad det gäller så kan inte säga precis vad det är. Men ni kommer få reda på det förr eller senare. Fast jag måsta ändå säga... Fan vad jag längtar till den dagen man har en granne som spelar sånhär musik! ;)




Har inte lyssnat på Van Canto på ett tag och denhär låten hade jag faktiskt inte hört tidigare.. så nu är jag helt såld ytterligare en gång! Blir nog att beställa en skiva när man har lite mer pengar. SÅ bra är dom! :)

Från en sak till en annan.. en av mina favoritspel sedan några år tillbaka är Sly Cooper. Jag har de 3 spelen hemma som släppts men iår kommer det ett nytt till PS3. Men idag kom jag över ett annat spel som heter Playstation Move Heroes. Trailern kan du se HÄR! Det verkar riktigt barnsligt kul. Men en sak som jag undrar över.. är om man kan spela med endast en klassisk handkontroll istället för sånadär pinnar.. Jag har Wii, det räcker med swingande för min del!


I do run.. well

Tänkte att jag skulle göra ett litet snabbinlägg medans jag väntar på morgonkaffet, so here I go!
För det första tycker jag att det e otroligt skönt att det blir ljust ute allt tidigare o tidigare. som idag, ca 7 på morgonen. För jag känner mig iallafall betydligt piggare då, istället för att lägga sig när det e mörkt.. o vakna när det e mörkt :C Och just för idag känner jag mig små hype för jag har endel att göra.. inga roliga saker dock. Men även det tråkiga måste göras, aight? Därför såfort AF öppnar så drar man dit och därefter till Kfast. Och inför det mötet krullar jag både tummar och tår, så PLEASE help me! Krulla allt som krullas kan!

Jag kom även på en lite rolig sak för ett bra tag sedan.. Att varje rubrik till ett inlägg ska vara en spel/anime quote. hur awesome vore inte det! ;D Sen när man bloggat en stund så blir det väll svårt att hitta några bra.. men äsch. Det problemet kan man ju ta itu med sen :) Har gjort några kända spel quotes tidigare men tänkte att jag denna gång tar en som jag hittade på igår.
Spelade LoL med Madde, jag börjar springa iväg för jag inser att jag dör om jag e kvar så jag kläcker ur mig ''I do run''(fast jag var inställd på att jag skulle dö). Och sedan när jag inser att jag klarade mig...''well''
En såndär random Alex grejj, vi skrattade iaf ^^  Im just sayin'

Men men, om man ska sätta igång med vättigheterna nu, ciao :)

It's time to kick ass and chew bubble gum and I'm all out of gum

Just nu har jag en av de stunderna då jag tänker.. ''Varför i helvette köpte du ett Wii och inte PS3, ditt jävla mähä!'' Jag har haft dessa stunder MÅNGA gånger och just nu känns det nästan som man kan vänta till PS4 om den släpps det datum som det påstås. Men frågan är.. kommer PS3 spel fungera till det? hmmm, då måste man ju skaffa PS3 ändå, that would suck. Varför jag började tänka på detta denna gång är för att jag råkade få syn på att Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Storm Generations släpps snart! 57 dagar kvar för att vara exakt.. I almost jizzed, bara man hade ett PS3 till det ochså.

En liten snabblista på spel som jag skulle vilja ha/testa till PS3

Trine 2
Skyrim
Mirrors edge
Assasins Creed
SSX
Sly Cooper:Thieves in time
Oddworld:Stranger's wrath
Blazblue
Tekken 6

Fallout 3

wöööö the list goes on!

Kom även över en FETT jobbig kid.. Jag trodde min hjärna skulle sprängas där ett tag. Jag har träffat på alla möjliga miffade småbarn under tiden jag spelat WoW. Men detdär tog fanimig priset!

Naruto day!

Var meningen att jag skulle möta Tess idag, men det sket sig för jag har så mycket att göra här hemma. Sen får man även ett samtal från Kfast. Först blir man överlycklig.. sedan sjunker man som en sten. Det kommer lösa sig på någotvis, det gör det alltid. Men just nu ska jag låta min Yui spellista gå medans jag pysslar med mina tusen sysselsättningar här hemma. Hittade bla ett par svarta skinnhandskar med nitar på som jag inte ens använt.. prislapp på o allt x) Bevisar bara hur sjukt mycket saker jag har och måste bli av med.

 

 

Känns inte som jag kommer hinna bli klar med min header denhär veckan men jag kastar upp en sneakpeak på den iaf. Har kommit längre än såhär, men jag har valt att dölja några layers ;) Just bcuz I can!

 

 

Men en bra sak med denna dag, Nytt avsnitt av Naruto! :3


RSS 2.0