I'm shy cant you see..

Sedan sisst så har jag kollat klart på D.Gray-Man och Angel Beats. Två riktigt bra animer, Dock var D.Gray-man mycket bättre ;) fast jag tycker dom kan fortsätta animen med tanke på hur den slutade. Så bara för det kommer jag förmodligen läsa min första manga, EVER!
Jag fyllde även år i helgen. 21år den 10dec, Yay me! Så min bakis söndag spenderades med den bästa presenten, typ ever! från Nii-chan.. nämligen:

 

TADAAAM! Sonata Arctica, Live in FINLAND! 2DvD + 2CD <3

 

Fick även andra fina presenter tex: Akryl färger, rökt vildsvin, prydnadssaker och en fucking awesome ring med 3 Luffy Skulls. Men tyvärr gick den sönder samma kväll. HUR vet jag inte men en av skallarna lossnade :'( Jag hittade den igen men jag måste komma på ett jävligt effektivt sätt att laga den på innan jag vågar bära den igen. Tar jag superlimm eller något så kommer den förmodligen lossna efter ett tag, och sedan förlorar jag en del för gott. And I do not want that!


En av mina favoriter från DVD'n <3



Outrot var dessutom fucking awesome! Hela finns inte o hitta på Youtube tydligen och jag tycker synd om de som inte förstår finska och gillar Sonata.. to bad <3 för det finns inga subs

The countdown has begun!

Hoe hoe hoe, så var det 1 Dec! Jag och Pia hade twilight maraton inatt och gick igenom 3 filmerna för att vara uppdaterade inför den nya som går på bio, som vi ska se någon dag ^^ vi var väll klara sisådär halv 5 och efter 2 timmars sömn var det bara att gå upp igen för att se Tjuvarnas jul, årets julkalender! Har inte kollat på någon julkalender på flera år eftersom den ena har verkat värdelösare än den andra. Men detta år är det ändring på det! UBER XMAS 2011! Och därav ser ni hur mysig min morgon var:

Starwars Choklad kalender och min sk ''Finska julkalender''. För den som inte vet så innehåller en back öl 24 öl, Måste vara den finske tomten i egen hög person som bestämt det. Sen kan man ju välja vilken ölsort man vill. Men ska det vara på RIKTIGT så har man Karhu, vet väll alla ;)


Loggade även in på WoW efter lång tid.. Har varit så otroligt inaktiv den senaste tiden och när man loggar in så är Blizz duktig på att påminna en.. att man har spelat WoW alldeles för länge!

 

Dock hittade jag många print screens på datorn sedan lååång tid tilbaka, and OH the nostalgia <3 Saknar vissa stunder in-game så otroligt mycket! Men spelet är inte sig likt längre, har blivit förstörd på så många sätt! Spec genom att göra allt så otroligt mycket lättare. Vilket delvis är bra.. men samtidigt ändå väldigt gay.. liksom första mountet på lvl 20..cmon -.-' Snart är mitt gamecard slut, och jag kommer ha andra spel att spela. Im just sayi'N! ;) Dock.. jag är väldigt förtjust i MMORPG's fortfarande, och är givetvis sugen på Old Republic MEN!.. jag vet inte om jag vill slösa ytterligare några år på ett o samma spel som bara utvecklas och förtsätter i en lång helvettes cirkel. Diablo 3 och mer konsoller.. Maybe :3


För övrigt så var väll kryssningen sådär.. vad man nu minns av den måste man tyvärr säga. Galliano, Bolts, Tequila.. MUMS! haha. Började bli bakis när jag klev av båten och därefter drog jag till morsan medans dom andra i mitt sällskap festade vidare i Eskilstuna.. inte det minsta avis, eller?

 

 

Vart andra halvan av vårt sällskap var.. Dont ask me x) Men nu ska jag nog återgå till sängen och sova lite. 1Dec erbjuder filmkvällsmys @ The beyonds, jobb/utbildnings sökande och MYCKET städ! Godnatt.. eller ska jag säga godmorgon!


RSS 2.0