Choco Shots

Det var ju tänkt att jag skulle baka idag.. tills jag kom fram till att vi inte har någon elvisp. Och jag tänker inte göra det misstaget igen att jag visapar allt för hand, no way! Har fortfarande men när jag hade lägenheten i slagsta och skulle göra en överaskning till mitt X.. våffeltårta. Och skulle ha grädde till det, Hade inget val än att börja vispa skiten för hand. Det tog evigheter och jag gör ALDRIG om det! hällre är jag fanimig utan xD Så det får bli en spadag. Fixa naglarna, färga håret och så. Men först ska jag till Kfast och köpa mjölk för morgondagen!
Jag fick nämligen ytterligare en av mina briallianta ider. Hittade nämligen en Galliano flaska här hemma som jag och Madde har haft till våra hotshots. Men denna gång ska jag packa ner gallianon med grädde och en termos med varm choklad..''chocoshots!'' Hur jävla gott kommer inte det bli egentligen :D kanske lite bökigt att shotta på bussen, men det lär de vara värt ;D fwahfwahfwah!
Man kan ju hoppas att jag iaf är piggare imorrn.. snoozade 45min idag, hade ingen lust what so ever att gå upp. Och att man har sån träningsverk i benen att man knappt kan röra sig hjälper inte. jag ville dö.

Men nu har jag slappat lite för länge med one piece och random tube klipp, dags att röra på sig. ciao! :)

TerranBerran

Jag har tänkt att jag skulle lägga upp en drös med bilder här, men så skjuter jag upp det och därefter glömmer bort det. Prioriterar väll inte bloggen så ''Ssssuper!'' (Franky voice). Och kollar du på One Piece? (Animen, inte jätte baby plagget) om inte.. börja! :'D För övrigt vill jag bara säga att jag ÄLSKAR det senaste avsnittet, och hela Animen i sig.

SPOILER ALTERT!

Här är bland det bästa från senaste avsnittet och hela OP serien. Och det absolut bästa var att ''I was thinking it.. but Zoro said it!'' xD haha, det gjorde fanimig min dag! :') behövs inte mycket för att göra lilla mig glad ^_^, Vi är brutala och långt ifrån normala!


 

Anyway så kommer det nog inga bilder på nån vecka iallafall eftersom jag på Fredag åker på kryssning och därefter stannar kvar hos morsan några dagar tills jag och min sambo ska pimpa lägenheten inför min födelsedag ^_^ Och idag har man spenderat hela dagen på städning,tvättning av kläder och sedan var jag på stan med Tess i ca 6 timmar, Fwaaah! hittade en klänning som jag ska ha på nyår och lite plagg inför kryssningen. Och även en julklapp till min far :) Det var ju tur att vi valde att dra ner på stan just idag ochså då Bikbok hade premiäröppet kl 19:00 i 21an. så allt var 30%. Så hittade fräsha höst nyheter för en billig peng. Fick även en fin goodiebag med lite fina exklusiva saker i ;) Happy chick!

 

Men nu ska jag kolla på lite D.Gray-man och ev nörda lite WoW innan mitt gamecard går ut.. för jag har inga planer på att förnya det på ett bra tag, ev när Mists of Pandaria kommer. (fast då är man förhoppningsvis upptagen med Diablo3) Eller om nån trevlig själ verkligen är intresserad av att börja raida med mig, och DÅ ska det vara ganska hardcore. Vill inte betala flera hundra för whipefests.

 

Hälsa till satan vi hörs, Bye!



Once upon a time

4 låtar som går på repeat just nu:

To Zanarkand - Final Fantasy X
Noots - Sum 41
Once upon a time - Damn Seagulls
Resten av ditt liv - Timbuktu

De senaste dagarna har jag Ritat, städat och spelat LoL. Jag plockade med mig massa saker från farsan när jag var där så nu måste man försöka trolla undan allt ochså. Bland annat så hittade jag mitt PS1 med Rascal inutti + ett Zelda spel till Gameboy advanced :D skapligt lucklig tjej! Chucky fick ochså tillbaka sin efterlängtade kniv som har varit försvunnen i nästan 3år. Men snart ska jag och Natta göra sällskap ner till stan för att kötta på gymmet, och senare drar jag förmodligen till The Beyond och nötar lite Guilty Gear, Mario Tennis och Smash Bros! :) Ciao!




Bingolotto!

Stunder som dessa tänker jag ''varför Alexandra, VARFÖR i hela friden satt du och spelade LoL till kl 04:00?!''. Nyss fick jag nämligen ett samtal och ska jobba 10-18 XD... qq. But hey, har ju iallafall fått sova 4 timmar! Så nu sitter jag med min morgonkaffe här åter igen. Dock ser det ganska kallt ut ute och tanken att man ska cykla till och från jobbet är väll inte allt för lockande.. *burrr* But that aint now!

Igår var jag lite extra social faktiskt. Först tog jag en fika med min kusin, sedan kommer man hem och lagar mat med sambon och Madde innan man därefter drar på bingolotto kväll hos Ewe. Dock blev det inte så mycket bingo spelande.. Jag och Samuel åkte runt till 13 olika ATG här i eskilstuna och varända ställe hade sålt slut.. trodde inte det var SÅ märkvärdigt att bingo fyller 20.. fast tydligen var det de x) för det första så trodde jag bingolotto var äldre x) but oh well.

Men nu ska jag försöka vakna till liv och hitta mina arbetskläder, tänkte att jag skriver av mig lite så ni vet att jag lever.. eller nått ;P hehe, peace out!

Farsdag

Jag vill bara påminna er om att det är farsdag på söndag. om ni nu har en far ni kan/vill skämma bort lite. Själv var jag nyligen på stan med Madde och gjorde lite ärenden samt letade efter en farsdags present. Madde köpte stark honungssenap och ... Vad köpte jag? Tror jag laddar upp en bild på det sen, bara för att jag kan ;) Men imorgon efter att farsan har rastat av sig i jakttornet så kommer han och hämtar mig, och då ska jag och lilla Moa baka en farsdag tårta. Blir nog kul, även fast hon bara är 7år (eller var det 8 hon fyllde?), hehe.

Men jag fattar verkligen inte vart denhär energin kommer ifrån, speciellt nu när jag är förkyld! Varit vaken hela natten som sagt.. fortfarande inte trött. Efter stan fick jag även för mig att jag skulle öva på shuffle, vilket gick förvånadsvärt bra (kunde grunderna sedan tidigare). Blev som ett motionspass xD Sedan dekorerade jag farsdag presenten och nu väntar jag på att man kan anlända hos Emmy så vi kan spela mario bros, mario cart och Guilty gear på Wii.. inte det minsta rastlös, eller? Hoppas dom är lika ivriga som jag angående Guilty Gear, för jag vill döda!
Fast om det inte går bra för mig så förlorar jag nog suget ganska fort, man är väll inte den bästa förloraren i alla lägen.

11-11-11

Idag är det den elfte november år tvåtusenelva vilket innebär att Skyrim har realese idag. Vet du inte vad det är och e nyfiken? klicka på länken. Vore lite kul om jag hade bloggad kl 11:11 men det tänkte jag inte på förn nu, så here I go. Tänkte att jag kladdar lite här medans jag ventar på en liten sak, och Nej. Jag har fortfarande inte lyckats somna. inte varit trött häller för den delen. Så vad har jag gjort?
Började färglägga en skiss som jag gjorde 2009. Den är mer eller mindre klar, bara läpparna som behöver fyllas i och för det behöver jag ev en av de nya färgerna som jag väntar så ivrigt på. Annars har man kikat runt på youtube och på D.Gray-man och är nu på ep 30 av 103. Så jag har fortfarande lite att se fram emot :)
Tog precis en dusch och tvingade i mig en kopp kaffe i förbyggande syfte.. så man förtsätter att vara pigg ;) Har blivigt ännu snorigare än vad jag var tidigare och känner därav ingen smak längre. Men på något vis var det ändå den vidrigaste kopp kaffe EVER! Så beskt och rent av BLÄ!.. kanske har något att göra med att jag varken hade mjölk eller socker i? tänkte att det inte behövdes eftersom jag ändå inte känner nån smak.. eller så är jag sämst på att brygga kaffe.

oh well, här är en härlig video man lyckades komma fram till :) Enjoy!



OKEJDÅ!... här får ni en till ;)
Riktigt nördigt och ruggigt coolt!

Don't Stop Believing on Commodore 64 using MSSIAH sequencer

Yesterday was Thursday, Thursday. Today i-is Friday, Friday

Nu gav jag upp.. Har rullat runt i sängen de senaste 2 timmarna, får man någon sömn? knappast! Jag som tänkte att jag går och lägger mig i tid för att jag är sjuk + att man ska orka med morgondagen, men nej. Fick iallafall ett till spännande kapitel avklarat i Diablo Archive. Blir nog ett till snart eftersom inte en jävel är online, inte ens några glada och sociala på skype. Så nu sitter jag med min örtte med överdrivet mycket honung i och lyssnar på min emo spellista på Spotify. Livet har väll varit bättre xD

Jag skulle gärna fortsätta på min teckning men blir lite svårt när jag kommit så långt att jag insåg tidigare att jag behövde vissa färger till den. Så jag måste vänta tills min leverans kommer.. nångång nästa vecka (fml). Så jag tänkte att jag ritar på något annat under tiden.. så jag blev klar med en teckning. Men nudå?

Ska kolla igenom mina block och se om det finns något gamalt halvdant man känner att ge sig in på. Verkar inte som jag kommer kunna somna på ett bra tag iallafall :P Peace out!

Storytime

Säga vad man vill om ''nya'' Nightwish med sångaren Anette. Men jag gillar iallafall deras senaste låt/video skarpt! Lyckades även lura min sambo att kolla på den, Jag tyckte det var jätte looligt! :D (hon har clownfobi) Tihi, Naughty me.




Igår kom Madde förbi och vi lagade lite mat och kikade på White Chicks, en av de bästa komedierna EVER..imo. Dock var det väll lite sådär att kika på den när man kan hela filmen mer eller mindre utantill. Till middag gjorde vi Tacopaj och till efterrätt blev det mörcockporn (smörpopcorn), omnom :D

Under dagen har jag kladdat lite på min senaste teckning. Nästan alla linjer är ifyllda med tusch och sedan ska det bara färgläggas, vilket inte tar allt för lång tid.. när man väl sätter igång xD Har även börjat läsa Diablo Archive som jag köpte från GameX. Blev förvånad hur fort det blev spännande men har fortfarande problem med att fastna i en bok. Och att den är på engelska tror jag knappast är till min fördel. Men ett kapitel åt gången och ett block där man skriver dom orden man inte förstår [check] :)
Men nu ska jag fortsätta leka husfru och kolla efter jobb/utbildningar, Tuudels!

Study hard

Nu har jag resten av dagen/kvällen kollat efter utbildningar/jobb och pimpat mitt CV ytterligare en gång. Jag har planer på att börja studera fortfarande. Men till exakt vad är jag inte helt säker på men tills jag vet så är det bra att man tjänar ihop så mycket som möjligt, right? Fast på senaste tiden har jag börjat fundera väldigt mycket på speldesign och liknande. Och nu hittade jag en utbildning som tilltalar mig någon extremt! Nämligen Datorgrafik, konstnärlig kandidat. Dock har jag en känsla att den utbildningen är något OP för mig, fast det skadar ju inte att skicka in ett arbtsprov ändå. Skulle man inte komma in där så är det ju bara att man tar någon annan konstutbildning så man har en lite bredare grund. Ska undersöka saken lite nogrannare! Dock skulle jag föredra att studera i stockholm eller lite närmare södermaland istället för över halvvägs upp till finland xD

Kan väll kasta upp en bild på ett av mina nuvarande ''projekt'', som jag spenderat ca 15min med. Hoppas det blir lika nice som bilden i mitt tjocka huvud :)


What is it like? you ask me, my dear

Sådär ja. Kanske ta vara på sin dötid då?
I Onsdags åkte jag till stockholm med morsan efter att hon hade slutat jobbet och jag var duktig och körde HELA vägen till Finnboda. Gick förvånadsvärt bra men jag vill fortfarnde inte gå på vift med bilen i centrala stockholm.. no way! På Torsdagen var jag och brorsan först en sväng till Nacka forum innan vi tog oss till GameX där vi mötte upp hans kompisar och ställde oss i kön för att spela Diablo3! Tydligen var kön mycket kortare än vad den hade varit tidigare under dagen, ändå fick vi vänta i 1½ timme för att på splela i 20 minuter. Fast det tycker jag att det var värt :D Hann rädda Cain och komma till lvl 5 med min Witchdoctor ^^ (Längre än vad brorsan kom;]) Medans vi köade så fick man även (om man ville) rita något Diablo relaterat på en postitlapp som Blizzard sedan skulle sätta fast på någon vägg. Ritade man så skulle man få ett fint Diablo/WoW/Blizzard nyckelband, så det tog inte lång tid innan jag roffade åt mig en postit lapp, och killarna var inte långt efter xD
Efter Diablo så gick vi vidare för att spela lite PSVita, vilket även det var superkul MEN man kunde ha fått spela lite längre än nån enstaka minut.. det var lite gay. Sedan att dom bara hade EN PSvita, wazzup with that? mycket mer än det hann vi faktiskt inte med första dan. Spelade lite SSX och gick runt och samlade massa gratisprylar och kollade vad det fanns att köpa, and thats it. Fast jag hade skojj! ^_^


 

Brorsan klädde även ut sig till Link och posade brevid Zelda ;D

 

Andra dagen blev inte alls som planerat.. Trodde att Madde och Emmy skulle komma, men vid 1-2 tiden får man reda på att de inte kan. Kändes ganska gay då man hade planerat. Jag var bitter ett tag men vad ska man göra? Bara att göra det bästa av situationen. Så jag och morsan drog efter maten till fotografiska och sedan körde Markku mig till GameX. Brorsan och hans kompisar stack nästan direkt jag kom dit så gick runt mestadels för mig själv. Spelade lite spel, kollade på när andra spelar och sedan shoppade man givetvis lite ;) Dock vet jag inte om det var världens bästa ide att bära en ''I love nerds'' T-shirt när man går runt där och är nästan den enda tjejen *host*. Kände mig lite obehaglig till mods av vissa blickar..

 

Här ser ni vad jag hittade under min Stockholms visit! :)

 

 

Canson Ritpapper A3 (En personlig favorit) [rea]

Diablo Archive [rea]

Pentel sudd

Anteckningsblock x5 ''Japanstyle'' ^_^

Origamipapper

Muji penna

Memoblock med ring

Guilty Gear XX core 180:- !!

Zombie Blood

Health + Mana potion

Godisremmar

Zoro's pirate logo (från one piece) knapp

Hello Kitty & NES kontroll nerdgodis

Sedan köpte jag även Kirbys Epic Yarn. Som jag spelade under förra årets GameX. Egentligen är spelet gjort för betydligt yngre spelare men jag tycker att det var skitkul :D Så ville passa på när det kostade typ 200kr mindre än vanligt ;) Och innan jag hoppade på tåget till Eskilstuna igen så passade jag på att gå förbi Seienstyle där jag gjorde mina dreads och köpte Shampoo och en mysig mössa till vintern! ^_^hade köpt en likadan mössa tidigare men den försvann SPÅRLÖST hos Madde runt Blizzcon.. vi fattar verkligen inte vart den tog vägen. Så jag köpte en ny istället, cuz i loved it!

 

Förutom alla de läckerbitarna fick jag även lite goodiebags av morsan, as usual ^_^

 

Kosmetika från Makeupstore, Lancome, Clinique, Biotherm och ett märke från USA. sk ''C.O.Bigelow''

Parfym: She wood från Dsquared

Lifeguard Hoodie

Marimekko nessesär

en nyare mobil, K530i

Och lite annat smått och gott :) Arigato!

 

Nu måste jag bara städa lite och fixa plats till sakerna xD Men det kommer inte bli allt för svårt. Dock är det nog färdig shoppad för dethär året. En och annan julklapp till några, thats it! Jag har ju en heldel att sysselsätta mig med. Spel som ska spelas, anime'r som ska ses och Blizzard Lores som ska läsas. Bara att sätta igång!

 

PS. Hann ju även bli klar med min halloween teckning under stockholms visiten, what you think? :) Det är gjort på A5 papper och är dessutom min första teckningen med mina Promarkers som jag beställde ett tag sedan.

 


White Oleander

Det har hänt en heldel sedan sist jag skrev här, men just nu orkar jag inte gå in på allt. Men jag har bla börjat kolla på D.Gray-man igen eftersom jag slutade helt plötsligt av någon anledning. Fast nyss kollade jag på något helt annat, nämligen White Oleander. Vilket fortfarande efter alla dessa år är min favorit film. Jag började kolla på den medans min sambo låg och sov i soffan men jag blev förvånad när hon vaknade och märkte att jag kollade på den och viste vad det var för film, För det verkar inte som det är många som sett den. infact, förutom min mamma, så är Natta den första jag känner.





No matter how much she has damaged me
No matter how flath she is
I know my mother loves me

Im just Sayin'

Sista dagen hemma innan Stockholm och GameX! Än så länge har jag gjort lite matlådor (Kyckling curry, omnom), Monterat belysning på cykeljäveln eftersom man måste ha sådant nuförtiden, varit ute med sopporna, diskat, vattnat blommorna, tvättat och plockat undan lite saker. Så nu belönar jag mig själv med lite äppelpaj och saft ^_^

Men jag vill nämna en sak.. Att jag tycker Skrillex suger! Fick upp mina förhoppningar lite eftersom namnet påminnde mig om Skillet, vilket är ett bra band. Och sedan att folk pratade om det endel. Men NEJ! Lyssnar igenom låt efter låt och tänker.. ''-vad är dethär för skit?'' Laggigt, upprepande och låter liknande igenom låt efter låt. Dock linkade jag låten som jag tycker är bäst med dom. Fast det kanske är videon med den grymma tjejen som gör det? Skrillex är något som jag absolut inte kommer dra igång på någon fest eller liknande, vill folk lyssna på det så får man väll lida med ett tag och hoppas dom inte klagar när jag vill höra min musik.

Btw.. (By the way..) Så vore det kul om någon kommenterade ibland, skriver nån liten kråka i ett inlägg. Eftersom ni endå ägnar er tid att läsa på skitet jag puplicerar xD

RSS 2.0