Milk me up before I gogo

Glömde visst uppdatera igår vilket var tanken, menmen.. För igår släppte nämligen sonata en ny singel från nya plattan ''Stones grow her name'' som släpps 18maj. Älskart! <3  Pappa och Tomas var ochså här igår och bar ut mitt vintrinskåp och jag var och valde nya tapeter då det strulade lite. Men dom ska sätta igång på Onsdag så snart ska det flyttas in! :'D
Dessutom hann jag med att rita, packa och slipa/betsa min pall som jag fyndade förut. Bara att köpa tyg och klä om den nu samt slipa/betsa min kista och mitt cd-ställ :3




Nyss fick jag även ett samtal ang Jobb på något event i Eskilstuna. Helt random xD dock var det nu på Torsdag så jag var tyvärr tvungen och neka eftersom jag jobbar på ÖB 7-14 och sedan måste jag vara ute ur lägenheten. ATTANS! >.<

something need doing?

Nu börjar det hända lite med flytten! Jag har valt tapeter till lägenheten, Första lasset är avklarat och jag har blivigt av med soffan, ena vardagsrummsbordet, köksbordet och några kartonger. Imorgon försvinner vitrinskåpet som ska dumpas på auktionsverket :) Äntligen!
Dock vet jag inte när jag flyttar än men får fortsätta tjata och tvinga ur ett svar från kfast så fort som möjligt. För ''rumskompisen'' har faktiskt sagt några ord till mig nu. Nämligen att jag och mina saker måste vara ute 8:00 fredag morgon då hon fixat en städfirma som kommer hit. I värsta fall får jag hyra ett släp och ha resten av möblerna där och sen flytta in hos Madde en liten stund. Kommer bli en tuff vecka då jag måste flytta samtidigt som jag kommer jobba varje dag istället för min styvsyster som är sjukskriven. Så jag längtar tills min nästa lediga dag då jag kan sova ut och ha tid till att spela och bara vara!

En episk sak som jag missade i helgen var gratis betan till Diablo 3. ALLA har haft möjligheten att spela det hela helgen men min dator klarar ju av det så jag har fått sysselsätta mig med annat. Fast egentligen gör det inte så mycket. För det skulle teasa mig något extremt xD och nu har jag redan så många bollar i luften. Istället firade jag min kusin som fyllt 20, träffade härliga människor, snackade gojja och jobbade. Så förutom skattedeklarationen så längtar jag till nästa månadslön. Jag gillar grönt, som i pengar! håhåhå. Dock är det lite hatkärlek menmen. Back to life!

If you're gonna go down, go down in flames.

Nu runt påsk har jag haft dom stressigaste veckorna på länge. Började med att lana sönda-måndag med Joni och Madde då vi spelade wow. Trodde jag skulle få vila ut då jag inte skulle jobba förn Fredag och Söndag. Men så blev det inte då massa personal var sjuka och jag har nu jobbat hela veckan och även fått extratimmar idag ;D Har även hunnt med ett viktigt möte med AF och gjort klart arbetsproverna som jag ska posta idag innan jobbet. Fick även min efterlängtade skattedeklaration igår och jag har redan planerat hur det ska spenderas! ;D GLADCHEY90!
Och ja, jag spelar wow igen :P det började med att jag fick en scroll of ressurection, sedan skickade jag en till Madde som började spela med mig och inte långt efter fick Joni samma ide. Lite drygt var det bara att mina 7 gratisdagar tog slut samma dag vi skulle lana (ett dygn tidigare än beräknat) så jag köpte en månads speltid, lagom tills Diablo 3 släpps ;) Så nu måste jag vara på brorsan att han hjälper mig med datorn så jag har den fram till 15Maj!

För övrigt så pratar min ''rumskompis'' fortfarande inte med mig. Efter att hon under nästan 9 månader snyltade och använde mer eller mindre alla mina saker (då hon knapt äger något i lägenheten) så kommer hon hit med sin mamma o bär iväg sina saker, tex kaffe bryggaren som hon inte ens använder. Moget? :P Men jag är glad att jag fick lära känna henne ordentligt så att detta hände nu istället för senare. För jag behöver inte falska sk ''vänner''.
Men jag är nöjd, snart blir jag granne med Joni och det enda jag behöver köpa är en perkulator så jag kan dricka kaffe. Allt annat har man ju redan ;)



RSS 2.0