You Fool!

Jag tror faktiskt att jag aldrig mått såhär förjävligt efter en utekväll.. Var och såg Dia Psalma live i Lördags och vissa tyckte det var en bra ide att bjuda mig på Tequila shots, vilket jag ochså tyckte då. Men uppenbarligen tål jag inte Tequila med tanke på sakerna som hänt de 3 gångerna jag har druckigt det. Fattar inte hur jag ens lyckades komma in på Royal Oak i mitt tillstånd med tanke på vad jag gjorde där.. sist man drack Tequila xD voivoivoi.
Så idag är man fortfarande bakis, mycket segare än igår och ont OVERALLT! Fast man mår som man förtjänar, men just nu vill jag bara lägga mig ner och dö. MEN det roligaste är att jag ska jobba idag. Så åter igen försöker jag klämma i mig lite kaffe tillsamman med frukost så man kanske orkar lite mer.
Jag kommer inte nämna vad som hände.. men det finns videobevis och sedan har man ju hört lite historier. Tyvärr tog det inte lång tid innan en video publiserades på Facebook.. Tydligen tyckte folk att det var skitkul att se mig ''dansa'' x)

Men nu ska man väll börja fixa sig lite innan man måste cykla iväg.. /slice wrist. Hoppas kaffet sätter igång snart och att man får lite energi, kanske som på videon? Skulle upskattas!


GameX

Just nu är jag så otroligt överlycklig så det går knapt att beskriva! Det blev inget festande igår. Jag provade min hela Halloween outfit och blev super taggad inför nästa helg. Men senare på kvällen trampade jag över till min Gaycake där vi pratade om lite allt möjligt och kollade på Jersey Shore. Emmy var tvungen o visa hur bra det var.. och till min förvåning så var det faktiskt helt ok att titta på. Inget jag själv skulle sitta o glo på men då var det iaf underhållande ^^ Blev inget Mario spelande som vi hade planerat men vi började prata om lite olika spel och sedan nämde jag Gamex som jag var på förra året. Så jag skulle visa deras hemsida.. OCH vad ser jag! Att DIABLO 3 kommer vara spelbar där! Så det avgjorde det, jag SKA till Gamex! Tänkte först skita i det eftersom jag kollade på BlizzCon o tänkte pierca mig.. Fuck piercing och hello GameX!
Tänker bara vilken jävla tur att jag kollade in deras hemsida igen för annars hade nog jag missat det! men att de inte uppdaterade det tidigare än 27/10! .. menmen, hursomhällst så ska jag o Emmy befinna oss där 3,4 och 6 November! Fick även reda på idag att min brorsa skaffat sig ett 4dagars pass dit :'D Mycket stort plus! inte sett han på evigheter :|

Så nu skuttar man runt i lägenheten med glädje skutt och njuter till världens bästa band! <3 Kan se det framför mig hur jag iår igen kommer gå runt där, som ett litet barn i en godisbutik, disneyland, julafton.. whatever! MED min systemkamera *drool*


Här kommer lite bilder från förra årets GameX! :)

Tekken: Jin Kazama x2

 

Assasins Creed

 

Billigt billigt!

 

Jag var där endast sista dagen, och tydligen var det lite folk till skillnad från de tidigare dagarna. Men jag tyckte det var helt lagom dock ^^

 

Och här är en bild Emmy säkert diggar ;) Inte jag som fotat men tjejen på bilden är min brorsas klasskompis från Japan kursen som gjorde oss sällskap.

 

 

Ser fram emot detta års GameX mer än någonsin!


Blizzard DOTA.. Seriusly.

Sitter och dunkar musik i min ensamhet när det helt plötsligt plingar på dörren. Hjartat kom upp i halsgropen då jag trodde först att det var någon granne. Men när jag öppnar dörren så ser jag att det är 2 söta Scream dvärgar :D Nostalgia! Känns som det var igår man själv gick och plingade på från dörr till dörr efter bus eller godis, i bla Scream outfit. Vore jag något kortare så skulle jag lätt fortfarande göra det. But remember, bus är mycket roligare i villaområden.. ;)

Kom på en sak jag tror jag glömt att nämna. En annan sak från BlizzCon som jag tykte var das wunderbar, var nämligen när de berättade att Blizzard DOTA skulle komma ''soon-ish''. Måste man ju bara spela när det kommer :D Just nu orkar jag inte själv berätta om det mer än att jag tycker det verkar fucking awesome! Så här har ni videon som dom visade på BlizzCon. Hoppas ni gillar det, Enjoy!



Samhainophobia

Sitter just nu och ''njuter'' av morgon kaffet. Som de flesta vet så är jag ingen kaffe drickare, men jag börjar vänja mig. Detta är första gången dock jag sätter igång kaffebryggaren direkt efter att jag kliver upp från sängen.. efter att man legat där en timme.
Blev lite sent igår då jag spelade LoL med ett trevligt gäng för första gången. Tydligen gick det bra för mig med tanke på att det var första gången.. men själv är man ganska självkritisk så vettefan. Men huvudsaken är att jag hade kul! :)
Efter några LoL matcher så spelade vi isketch. Det är ett spel som ungefär ''Rita & Gissa''. En random person i gruppen får ett ord som den ska försöka rita, och de andra deltagarna ska då gissa rätt ord. Detta var extremt kul när alla man spelade med var i skype :) Under kvällen fick man även höra ett nytt ''intressant'' ord, nämligen smörgrotta. Någon som kan gissa vad det kan betyda? xD

Och för de som inte vet så firas halloween sista helgen i oktober (vilket är denna helg). Så tänkte att jag kan spoila vad jag kommer klä ut mig till ev denna och nästa helg då det är alla helgons dag. Nämligen...

THE BUNNY!




Och Madde ska vara The Bear! Vi ska även försöka leva oss in i karaktärerna.. så Yes, vi kommer nog bli lite stördare än vanligt ;D Först var det meningen att man skulle vara medusa, vilket skulle vara riktigt passande eftersom jag har dreads. Men detta verkade lite roligare. Så jag hoppas de som möter oss får Samhainophobia ;)

Men nu ringde dom från jobbet så jag ska ta mig dit asap, Heippa ^^

If one of those things gets down here, then that will be all.

Godmorgon töser och pågar! Jag tror att idag kommer bli en bra dag, vet inte varför men det bara känns så. Har börjat morgonen med att lyssna på Cynical Brit och kollat in Playstation 4 och Xbox 720. Det är sjukt hur nära det är till deras realese och konsollerna ser ut att vara från en annan planet, och kontrollerna menade för varselser från någon annan planet. Helt sinnessjukt vad fort teknologin går frammåt. Minns det som det vore igår man fick Playstation 1 i julklapp med min storebror. Mitt första spel var Rayman och något år senare släpptes Spyro som blev ett av mina favoritspel.. men egentligen så är det nästan 17 år sedan o.o
Fast jag måste medge att PS4 ser ganska läcker ut. till skillnad från Xboxen som ser ut som ett ufo, fast jag gillar den gröna färgen.

1år 1månad 17dagar till Realese

Klockren design, Så sjukt jävla snygg! Tycker det är lite kul hur man stoppar i skivan ''den vita saken som sticker ut'' Jag har haft planer på att skaffa PS3 ett tag nu, FUCK THAT! Jag tror nog jag orkar vänta ett år till! Här kommer lite PS4 fakta.

 

PlayStation 4 will be using some of the same hardware from the PlayStation 3 which will help reduce production cost.

The rumored cost for PlayStation 4 is $400. Many analysts believe Sony has learned their lesson with their pricing of $600 when the PlayStation 3 was released in 2006, and that no gamers want to pay more than $500 for a video game console.

PlayStation 4 should be released with two different models, one with lesser features and a smaller hard drive for $400, and the higher price model that is fully loaded at $500.

 

Dvs att det kommer kosta runt 2800-3500kr.. LÄTT värt!

 

 

7månader 10dagar till realese

 

Fast något jag inte kan tro är att man ska på fullaste alvar kunna spela med kontrollerna.. Det känns som någon har haft otroligt roligt i Photoshop för det där är fanimig INTE mänskligt!

 



Men nu ska jag spela WoW, städa och knapra i mig lite frukost innan jag ska möta upp Natta på stan. Blir att kolla in lite höstigt till lägenheten och köpa det sista för min halloween outfit. OCH det viktigaste.. Förhandsboka Diablo 3 Collectors Edition hos Game om det fortfarande är möjligt ;)

Pure awesome!

Nästan hela morgonen har gått åt att bråka med den nya blogg designen, som jag antar att ni inte kan se än.. för det kan inte jag. inte min nya profilbild häller för den delen. Har gjort nästan allt från scratch. Längst tid tog nog Headern, som inte blev alls som jag hade tänkt.. Var meningen att Tyrael skulle vara med på den men det gick inte riktigt som jag ville. Så den fick duga som den är. Sedan var det alla förbannade koder! Ram, färg, storlek, textstil etc etc. Tog för lång tid att hitta allt som jag ville ändra.
Jag är fortfarande inte nöjd men det ser iallafall bättre ut än vad det gjorde tidigare.. eller? :)

Medans jag fixat med bloggen så har jag även tittat/lyssnat på Blizzcon. Under helgen så blev det mest att kika på alla wow updates och matcher, inte så mycket Diablo 3. Så jag tänkte att idag går jag igenom allt om Diablo och sammanfattar det här på bloggen, på mitt lilla vis ^^


Diablo |||

.:Svårighetsgraderna:.
Tänkte att jag börjar med att nämna de 4 svårighetsgraderna. Normal, Nightmare, Hell och Inferno. På de flesta spel så är det normal mode som jag brukar köra och sedan inte orka bry mig om de andra svårighetsgraderna. Så antar att det gör mig till en ''casual player''. Men till Diablo 3 ser jag mer fram emot att testa de olika svårighetsgraderna, mycket för att själv se hur långt man kan komma och för att se om det kommer bli så svårt som Blizzard påstår att det kommer bli. Sedan är Diablo ett väldigt nostalgiskt spel för mig. Många jag vet lekte med barbies eller liknande när de var små. Det gjorde jag med men de bästa och tydligaste minnerna jag har är när jag spelar specifika spel till Datorn, NES 8bit, Playstation och Gameboy. Och bland top spelen så var bla Diablo, Spyro, Tekken, Rayman, Mario och Pandemonium. Sedan så kan man inte se ca 70% av spelets gear föränn efter normal mode. Så stannar man där så missar man mycket av vad spelet har att erbjuda!
Ju längre man kommer in i spelet desto mer avanserade mobs möter man ''uppenbarligen''. Men stegen kommer även vara svårare i D3 än D2

.:Items:.
Gems som man kan ha i sina items kan man ta ut, spara och ev ge till nån alt, kompis eller sälja.
Vapenval kommer ha en större betydelse då ens rörelse hastighet kommer att påverkas utav ''wepon speed''. Så är du en wizard och använder en dagger så är det mycket mer effektivare än en staff. Dessutom så kan man variera vapen och rustning på ett annat sätt. Om man vill så kan man vara en meelee Wizard eller en pet-less witch docktor, sk ''Crazy builds''. Det finns mycket mer variation hur man kan göra en karaktär till skillnad från tex wow. Där man bör vara speccad på ett specifikt sett.
Dessutom så är chansen liten att man får samma item flera gånger och alla mobs kan droppa vilket item som hällst! Så man bör vara mer försiktig om vad man vill spara för items och vad man säljer.

.:Random:.

Mycket mer än det här kommer jag inte gå in på men jag har iallafall fått med det mesta som jag personligen tyckte var intressant. Sen vet jag att marioteten som läser min blogg inte bryr sig ett skit utav dethär eller andra spel häller för den delen. Synd för dom ;)
Men några saker till som jag tyckte var coolt var bla PVP systemet. De sk ''Team Death'' matcherna. Man slåss i 10min, dör man så ressas man efter 3sekunder. Man är i 2 olika lag, rött och blått. De lag som har mest kills vinner. fast and smooth!


Sedan så har vi Barberarens nya skill ''Call of the Ancients'' eller vad den hette. Då summonar barberaren 3 karaktärer från Diablo 2 som slåss på dess sida. Ricktigt awesome och det var super kul att höra BlizzCon publikens reaktion när dom kom fram med detta :D (över är det en bild från D3 och under finns en video från D2, Enjoy!)






Och sist men inte minst... Diablo 3 Collectors Edition! Där man får följade saker:

The Art of Diablo 3
Collectors Edition soundtracks
Behind the scene DvD & Blu-ray, 2-disk set
Diablo 3 PC/Mac game
Diablo skull
4GB USB soulstone
Diablo 2
Diablo 2: Lord of Destruction


.:In game content:.


Diablo 3 - Aesthetic artifacts
WoW - Pet: Fetish Shaman
StarCraft2 - 3 Battlenet portraits

Priset på denhär lilla pärlan kommer vara runt 1500kr och det tycker jag garanterat att den är värld! Och om jag köper Annual pass till WoW och sedan D3 collectors edition så får jag pengar insatt på mitt Battlenet konto. Eftersom man får D3 gratis om man har ett annual pass. Det enda som saknas nu är en ny dator!


I cant sleep...

Sitter och flummar med Joni & Lange i skype igen. Med bla Cleverbot där jag har en intressant konversation.. Det ena ledde till det andra.

You want me to do you to?
No, I have a girlfriend, and you said you were a man.
No I didnt, im a girl. so lets bang?
So?
Are you shy, or do you just not wanna bang me?
No I love cats.
Do you like to bang cats?
I do like to bake cakes.
With kittens?
Yes?
Do they taste good?
No.
How do they taste like?
sweet.
Like pussys?
yes.
Do you like to fuck dogs too. you sick son of a bitch?
Yes, I do.
What is so nice about that?
About what?
Fucking dogs.
What kind of dogs?
Chihuahua.
Cavalier King Charles Spaniel
Oh I see. so thats your favorite. how does it feel to bang them?
Who says I'm a girl?
I didnt. I thought you were a dude since your mind is so fucking twisted.
I am raised with guys...
I can tell...
Do you miss me?
No, but my dogs do.


... haha asså gud xD Make it stop!

I <3 Blizzard

Sådär ja! Nu är helgen och även blizzCon över för iår. Det känns knappt som det ens har varit, men brutalt kul hade vi och det är garanterat något jag kommer fortsätta med att göra. Lite synd bara att man missat alla tidigare BlizzCons.
Men Vi hann inte alls spela så mycket som jag trodde att vi skulle! Så vi satt mer eller mindre fastklistrade framför tv'n under hela BlizzCon. Om vi inte sov så pysslade vi medans vi kollade på det och vi lyckades bli klara med våra Halloween masker. Bild kan jag inte ladda upp än, för då vore det ju att spoila ;)

Men BlizzCons höjdpunkt för min del var all info om den nya WoW Expantionen och allt omkring det. och givetvis Diablo 3! Så jag kommer förmodligen skaffa ett ''annual pass'' vilket innebär om man garanterat spelar wow i 12månader så får man Diablo 3, Tyraels charger och The Mists of Pandaria Betan GRATIS! Det var nästan så man tappade hakan och flög av stolen när dom meddelande det och jag tycker att det var ett brutalt bra säljknep från Blizzards del.. För det är så otroligt många som dömer den nya expantionen eftersom det är lite ''kung-fu-panda-ish''. Men med detta så antar jag att de försöker säga..Döm inte expantionen innan ni spelat det, ge det ett försök. Det kanske verkar lite B för vissa men helheten och innehållet i den nya expantionen är wunderbar! och det är exakt det jag tror att den kommer att bli! Jag var själv lite skeptisk emot pandorna. Men när man under en hel helg blivigt inmatad med ny information om exapntionen så tror jag det kommer rocka! Ser mycket mer fram emot Mists of Pandaria än vad jag någonsin har sett fram emot Cataclysm. Men TBC ''The Burning Crusade'' är svårslaget!

Men bla detta har jag hunnigt med (i WoW väg) under helgen:

 


 

 

Nämligen att skaffa 3 nya Pets :D

 

Murkablo - Den Diablo inspirerade Murlocken som man fick när man köpte Virtual ticketen för att se Blizzcon. (vilket jag + ca 600.000 andra mäniskor har ;))

Feline Familiar - Den svarta katten. Som man endast kan skaffa under Hallow's End. Är man på marken så springer den runt som en vanlig svart katt.. med gröna lysande ögon och häxhatt. Men flyger man upp i luften så är katten snabbt efter på sin lilla kvast. Super gulligt! :D

Creepy Crate - En mystisk liten låda med något mystiskt i.. Den hoppar efter en och ibland öppnas locket och den gör lite konstiga grejjer. Den kan man få genom ett chain Q under Hallow's end.



Men en ny episkt upplevelse var att se WoW Arena och Raids, LIVE! Spänningen var helt sjuk då alla var så brutalt bra. Speciellt finalerna!.. hyresvärden kom och klagade på oss, SÅ taggade var vi tydligen xD Och det var ganska underbart att de hade tagit bland USAs top 2 guilds ''ett alliance och ett horde guild'' Till Live raiden. Alliance guildet ''Vodka'' Lyckades tydligen vara dom första som whipar under ett live raid. Nämligen sista bossen i Firelands, Ragnaros. Så ett stort grattis till Blood Legion och THE HORDE!

BlizzCon 2011

Sådärja, Nu har jag fiskat fram realese datumet till PSVita i Europa, det är nämligen 22 Februari. Och jag har inte på länge varit allt för förtjust i sånadär ''handkonsoller'' men denhär måste jag medge att jag är ruggigt sugen på. Här har ni en till video, ganska mycket bladder men dom visar endel riktigt fräsha prylar med den :)




Och nu kan jag ÄNTLIGEN säga att det är Fredag! En fredag jag längtat länge efter! För idag + imorrn är det nämligen BlizzCon 2011 och jag har skaffat mig en Virtual Ticket! :'D Vilket innebär att jag kan se En av de största spelmässorna någonsin LIVE via min fina nya dataskärm ^_^ Så jag kommer få en fin update på Diablo 3, WoW ingame pet, SC2 avatar ''tror jag?'' se matcher, Foo Fighters, Cosplay tävlingar och mycket mer!

("BlizzCon" is an annual convention held by Blizzard Entertainment to celebrate their major franchises: Warcraft, StarCraft and Diablo - Wiki) 3 jävligt bra spel''serier'' om du frågar mig!

Så lite senare ska jag o Madde göra lite ärenden på stan igen och sedan ska jag på något vis lyckas få min dator, skärm, wii och lite annat smått o gott över till hennes casa :)

För övrigt så hade jag en toppen dag igår! Jag och Madde strosade runt på stan och letade efter mer halloween grejjer, och vi lyckades hitta en till sak ;) men förutom det så lyckades man som vanligt hitta lite annat. Efter ett tag så mötte vi upp Pia. Madde for hem och vi käkade på Corner innan vi fick skjuts hem till mig där vi pratade, skämtade och skrattade som tusan innan vi gick ner till bion för att se ''Friends with Benefits''. En otroligt bra film som jag rekommenderar att ni går och kollar på! Trailern tyckte jag var helt OK, men filmen är i verkligheten så mycket bättre!.. so much more to it.




Jag har även idag gått igenom Evanescence och Five finger death punch's nya skivor och det blir diss till Evanescence och hiss till FFDP! Amy har lika underbar röst som hon alltid haft men jag hör bara ''Boooring'' ekandes i mitt huvud när jag går igenom låt efter låt. FFDP's låtar låter ganska lika men man hittar några riktigt bra ändå. Min favorit måste nog vara Five Finger Death Punch – The Pride, Enjoy! :]

Horseman rise...Your time is nigh

Som sagt så har ju Hallow's End börjat idag/inatt. Som jag längtat! Helt klart bästa tidpunkten på året, nämligen hösten! Geeez the nostalgia ^_^ Skit i hur mina spells är placerade kk? Går mycket snabbare att qua som healer btw ;)

 

 

Har även börjat leka lite med en ny huntard. Lite småpuckat kanske när jag har en Nightelf hunter på lvl 73.. men pallar inte pröjsa faction change eller name change på min Smokewater. Så det fick bli en ny ''ThéBunny''. Var menat att Madde skulle göra en karaktär ''TheBear'' Men hon skulle lvla sin Shammy till 85 först och det verkar ta lite tid x) Så Jag fick helt enkelt skaffa mig en egen liten björn som jag döpte till just ''TheBear'' Den får vara vikariat för Madde tills hon kommer igång den slackern!

(och ignonera mina shoulders! fick för mig att göra en mage ett tag sedan men den hann bara till lvl 15. Just nu har jag inte tillräckligt med JP för att köpa ett par mer passande då jag prioriterade bågen, Men dom ger iaf 10%+ exp ;))

 

 

Och om ni tycker namnen är lite strange och det inte kopplar riktigt... Så tycker jag att ni kastar ett getöga på videon nedan ;)

 




Det var även planerat att jag skulle vara Medusa till Halloween. Men blev lite ändrade planer när jag fick en snilleblixt i fyllan. Kan ni gissa vad det kan vara? ;)

We dont need a cure

Jag hade sett fram emot att ta en härlig höst promenad idag men det verkar inte bli mycket av det då de regnar utav bara helvette :( Så istället kommer man väll sitta hema, städa och dega lite. Just nu önskar jag att jag hade en kigurumi. Så mycket sötare (och vad jag hört) skönare än en one piece. Isåfall skulle det nog bli en med Pikachu eller Stitch motiv, Kawaii ^_^


 

Tänk att sitta o mysa i den med en PSV i nävarna!.. vänta lite PSV? Har ni missat? Playstation Vita, Den vackra lilla dosan från Sony som inte kommit till europa än och inte kommer förn förmodligen nästa år eller något. Det var länge sedan man rörde sin gameboy men man blir lite Nostalgiskt när man ser folk pilla på sånadär dosor.

 



Så lite orättvist är det att Japsarna och andra Asiater får denna som årets Julklapp då den släpps 17Dec på vissa ställen. Fast vi får ju dock Starwars: Old Republic lagom tills tomten kommer på besök. Ett spel som verkar ganska awesome, och som man är sugen på att testa. MEN! Ska man sluta med wow och skaffa det spelet + betala för det varje månad istället? lite tveksamt då jag aldrig vart en starwars nörd, tro det eller ej. Vissa jag känner tror nämligen att Old Republic kommer ta död på WoW. Det tror inte jag! Kanske blir lite smådött där ett tag men endel lär ju komma tillbaka som vanligt. Har svårt att tänka mig att ''the WoW era'' skulle vara över redan nu. Fast dock har det ju pågått i ca 6år xD Lite sjukt när man tänker på det och hur många timmar man spenderat in game. Sen kan det ju diskuteras vad dom gjort med spelet under åren men jag älskar det fortfarande! :)

 




Och på tal om WoW! Så är det dess bästa period just nu! Brewfest var nyligen och nu är det Hallow's End som satte igång 01:00 inatt. Så givetvis har jag redan gjort den en gång med mina 85 chars ;) men skadas inte att göra den några gånger till! Och innan man vet ordet av så är det Vinter veil och tomten kommer på besök ^^ Dock har man ju vart Alliance i alla dessa år så lär bli konstigt att inte hälsa på tomten i Iron Forge, oh well.
En dålig sak dom har gjort dock är det nya loot systemet under event bossar. Att man en gång om dagen får ett paket där det finns en LITEN chans att mountet ligger i. Tycker det var bättre när man kunde kötta på och få mer förhoppningar att ''den kanske droppar denna gång'' .. men icke! Just live with it.

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Mina efterlängtade pennor kom inte i Fredags. och dom har fortfarande inte kommit! Så jag missade ju tävlingen och får jag dom inte imorgon blir jag träligt förbannad! Men helgen var annars super trevlig! Fredagen spenderades med Madde då vi tog en långpromenad, handlade och mot kvällen bakade vi hallonpaj och kollade på Crank 1+2 med Tomas. På Lördagen var vi på stan där jag hittade nya skor, underkläder och en sak inför halloween. Sedan käkade vi frukost/Lunch/middag på Bamboo city där vi båda förmodligen tröck i oss en portion för mycket! och smarta som vi var så hoppade vi på cyklarna igen direkt efteråt och cyklade till min far där det väntades klyftpotatis med ren,hjort och vildsvins spjäll ''om jag nu förstod saken rätt''. Men jag smakade bara lite då man fortfarande var full av kinamat.
Efter filmen Rogue assasin så spelade jag, Madde, Pappa, Elsi och en annan Tomas Uno med lite vuxendricka till. Det var jätte kul och trevligt även fast det gick skit för mig, och kom näst sist efter Elsi. Otur i kärlek OCH spel.. börjar gå lite ner för mig xD oh well, efter det så kikade vi på Paranormal activity innan vi hade date med John blund.
På söndagen cyklade vi hem igen och strax efter det fick jag besök av Pia och hennes barn. Vi fikade, snacka lite skit och gick ut och rastade av barnen i lekparken. Efter hennes besök så gick jag över till Emmy för att spela lite bingolotto. OCH den jävla turungen vann inget på sina lotter MEN ringer in och kommer fram. Får öppna en lucka på tv och bakom den gömde sig 15,000kr mat. Hennes reaktion var klockren och stort grattis till min Gaycake som nu kan bada i popcorn om hon så vill ;D
Hennes vinst firades med skumpa och smultron tårta, MYCKET smaskigt! Godaste tårtan NÅGONSIN!


Här är en läcker WoW musik video. En omgjord version av ''3Oh!3 - Don't Trust Me''. som jag personligen tycker är bättre än orginalet!




Det ska tydligen även komma en ny Pet i WoW. Änd me wantz it!
http://img7.mmo.mmo4arab.com/wow/20111008/wow_3.jpg



P.S - Medans jag skrev detta inlägg så hörde man ett duns genom brevinkastet.. mina Promarkers har kommit! :D vill redan beställa fler >.< var inte precis de färgerna jag trodde att de skulle vara. Finns ju ganska många olika nyanser av varje färg att välja på. Men gilla dom, det gör jag :)

Lying on her side, next to the silent smell of autum trees

Idag kände jag mig ganska nöjd, lite lätt träningsverk i ben och mage. inte för mycket och inte för lite, lite lagom sådär ;) Jobbade endast 4 timmar och var hemma redan ca 11:30. Blev att man städade lite, Ritade, tog en promenad med Madde i det härliga höst vädret, gjorde negerbollar och mös lite hemma med min sambo när kvällen närmade sig.

Ritade lite mer på min höstbild som jag tänkte bidra i en tävling. Jag hoppas därför att mina promarkers kommer imorrn eftersom jag skulle behöva dom och sista inlämnings datumet är 16 okt.. annars blir jag sad panda.

Så imorrn efter jobbet blir det gymmet igen, sedan är det bäst att pennorna har tryckts igenom brevinkastet så jag kan spendera resten av dagen/kvällen till att rita, ANNARS!


Här delar jag även med mig av ''The Bunny, The Bear's'' nya musik video.
Riktigt härlig och jag helt enkelt älskar dom!



Intergalactic Apparel

Idag har jag varit riktigt duktig! Var pigg o glad på morgon kvisten med mycket energi. Då hittade jag en av världens snyggaste jackor, handgjord dessutom och därav snordyr! Men efter jobbet cyklade jag till stan där jag gjorde lite ärenden på AF och gymmade. Kände mig som en ny människa efteråt! Fast lite bää var det väll att få reda på att man gått upp 4kg sedan flytten... men det får det bli ändring på!

THE Jacket!

 

Beställde även 5 nya promarkers idag, Färgerna:

Honeycomb

Buttercup

Turquoise

Cool Grey2

Cool Grey 4

 


I love my coffee black just like my metal

Har så otroligt mycket som går runt i mitt huvud just nu, Men finns inte en själ jag känner för att dela det med. Fast jag vill dela det med någon ändå. Så bloggandet är egentligen en ganska dålig ide just nu. Men...

Kikade nyss på Outsiders. och kvällens avsnitt handlade om bi/homo/transsexuella typ. Och två av personerna facinerade mig faktiskt. För att de vågar vara udda! Tex en tjej som hade kraftig hårväxt och därav hade skägg. Hon rakade det under många år för att tillfredställa andra, spec sin far. När han dog slutade hon raka sig och mår mycket bättre. Den andra var Buck Angel. Född med ett kvinligt kön men kände redan i tidig ålder att detta inte kändes rätt.. och kolla bara hur he/she/it ser ut idag!

 

Minns fortfarande min första reaktion när jag såg outsiders reklamen när he/she/it duschar. (Rawr, snygga tatueringar o läcker kropp).. Så filmar dom ner och man får se fittan, and I was like O.O -woah!

 

Själv har man hört hur ''manlig'' man är lite väl ofta, även kallad lebb.. Bara för att jag är händig ''älskar att använda händer & huvudet'', utseendet/stilen, Spel, Fiske, Camping, min röst etc! Det är en del av den jag är. Den delen som kanske framhävs mest.. Alex, det brutala mimuntrollet. Det känns både jobbigt och fel av att folk ska vara så ytliga. Även fast jag bevisat mig själv vara det för många gånger.

Jag vet att jag kan vara lite crazy och inte bryr mig om mycket ibland. Men att jag samtidigt är lugn,sansad,föstående och framförallt en otroligt grubblande männsika är sånt inte många verkar veta. Jag tänker på mer eller mindra ALLT aldeles för mycket.. tvivlar starkt på att det ens är hälsosamt. Är som en svamp som suger åt sig skit. och för många tar det förgivet, att jag alltid gör det ''-det är ju Alex, she can handle it''. Självförvållat? kanske något..

Men tänker inte gå in mer på det nu. Och om någon skulle bli förvirrad eller fundersam så NEJ.. jag är inte förvirrad äver min sexuella läggning xD herregud.

 

The it shit atm: Mindless Self Indulgence – Shut Me Up


läski makkara

imorse gjorde man det igen.. Vaknar och tänker ''shit vaknade jag innan klockan ringer, fan va nice'' Men när mobilen är död och man kollar klockan så fick man ganska brottom till jobbet. Börjar 10:00 och vaknade 09:35.. Fick jävligt brottom men samtidigt är jag förvånad att jag hann till jobbet på 15min..5min snabbare än vanligtvis. Och var bara 1 min sen när jag stämplade in ;) Men tur är väll att man inte började kl 7 eller nåt, trololol.

När man kom hem blev det att fixa matlådor och städa. Senare under kvällen kom Nattas mamma förbi med Tacos och bullar, eftersom det är kanelbullens dag idag :) Det var otroligt gott men det blev nog lite för mycket av det goda >.< Idag har jag även för ovanlighetensskull kollat på TV! Outsiders och DHW. Outsiders ikväll handlade om ''furrys'' och jag säger bara (WTF!?)

 



U might not be the first, but for me your always second to none

I Fredags blev det utgång för min del ändå. Och det var riktigt kul, spec med tanke på att det var Brasseriet vi var på. Det hyrdes bord och vi var ett underbart gäng på 7 som var VIP. Drinkarna och shottarna var riktigt goda och senare under kvällen träffade jag min lill-kusin-vitamin, Teresia <3 Hennes kompis hamnade i fyllesell så hon kom över till mig. Det blev inte mycket sömn dock. Pratade bort hela natten och sov sedan bort halva dan. Lyckat!


I Lördags firades Linn och Emmy (igen) ;). X antal fick komma på middag 2 timmar innan resten av folket skulle anlända. Middagen var jätte trevlig och jag fick mig många goa skratt. Men tyvärr var man så otroligt seg till en början pga Fredagens utgång så jag misslyckades totalt med min hemliga uppgift under middagen. Nämligen att leka pundare och dra några pundar historier från gamla goda tiden.. ''som inte existerar'' Men strax efter middagen började man komma igång men det var lite jobbigt då jag inte var den ända som var segstartad.. under kvällens gång blev det sjukt roliga shottlekar, krogen och sedan gick man hem till Fredriks morsa en stund innan man på morgon kvisten anledde hem.


 

Födelsedags''barnen'' med efterrätten :)

 

Jag är (för er som inte redan vet) ganska tävlingsinriktad...

 

But hey.. vårat lag vann ^_^

 

Och idag har man varit en snabb sväng till stan, städat och fixat lite med mina addons. Farsan kom även förbi med lite rökt fisk. Så otroligt länge sedan man käkade det, och så brutalt jävla gott! :D Ska ev hänga med farsan och fiska den 15e, föööör länge sedan sist!

 

Gamla skärmen och gamla addons...  Spelat så i mer eller mindre 5-6år

 

Helt nytt och totalt ovant.. inte bestämt mig om jag är nöjd eller om jag ska göra om det på något annat sätt.. we'll see.


RSS 2.0