Hey, what are these letters burned on my ass?

Efter en helg med typ noll sömn så vaknar man tidigt på morgonen av att hundarna(Niko) börjar skälla. I det ögonblicket ville jag strypa honom men blev snabbt pigg och insåg att jag inte skulle kunna somna om. Så jag kastar ut hundarna och förbereder deras frukost. vilket är vanlig torrfoder med Elsis vildsvins special och Omega3 kapslar!*vilket tydligen ska vara bra för hundarnas päls* Därefter börjar jag baka blåbärsmuffins vilket jag och Madde diskuterade i helgen.. Men tyvärr blev dom lite misslyckade. För själva bullformarna höll inte formen om man säger så, och därför ser det ut som ugnblåbärsplättar. Men hoppas dom smakar, själva smeten var iallafall sjukt god :3
Så när ''muffinsarna'' svalnat så ska jag äta en och därefter börjar det bli dags för en långpromenad med Niko och en lite mindre med Wilma då dom är jobbiga att gå med samtidigt. Och egentligen har dom rutinen att de redan skulle varit hemma från promenaden någon timma sedan.. men så jävla morgonpigg är inte jag längre! Dessutom så snöade det när jag vaknade o.o Man fick ju självmordstankar ett tag, men nu är det borta och den fina vårsolen kikar fram :)
Och för er som spelar WoW och är nyfiken eller pepp angående den kommande expantionen så klicka HÄR! Där står det bla lite information om Monk, som tydligen humans och bloodelves ochså kan vara. Dungeons, Maps och sedan har dom kommit ut med hur female pandaren ser ut. För ungefär en vecka sedan fick men endast se siluetten men nu är hela designen uppe, kika vetja! ;D
Nog med att jag kommer spela D3 som fan nä det kommer ut. Men för att kunna göra det så måste jag ha en ny dator, vilker KOMMER införskaffas. Detta ger även andra goda möjligheter kom jag fram till idag:3 inte bara D3 och SC2 som jag tänkt på tidigare men nu kan jag ochså spela Fallout 3 *som jag haft hemma liggandes ett bra tag* och sedan SKYRIM! Sen blir det ju självklart att man testar den nya expantionen i WoW ;) Det är många som är väldigt skeptiska mot det men jag ser faktiskt fram emot det. För pandaren verkar passa mig riktigt bra. Nästan så jag döper om det till ''Alexaren'' eller ''Mumiaren''. Kolla in Pandarens racial så kanske du förstår ;D tihihihi. Jag tycker iaf det är mycket skojj, fast jag är ju lite egen. MEN anyway.. nog om det!
Klä på sig, gå 11km (8 med Niko & 3 med Wilma), jobba med arbetsproverna och åka ner till stan en sväng! Duktig mode - ON!

Captain Teemo on duty!

Det tog ett bra tag innan jag fattade att det var Lördag idag.. Var tillochmed tvungen  att dubbelkolla i kalendern! För mig känns det nämligen som måndag, helweird! Men kan ju ha med o göra att jag ska jobba idag xD Kom även till pappa igår men när jag vaknade imorse så hade dom åkt iväg på deras fiskeresta till fjällen där de kommer vara en vecka. Så jag ska vara men hårbollarna under den tiden :') Bland de bästa är att jag har tillgång till bil och Sauna varje dag om jag så vill!
Fast dagens ilandsproblem är.. det finns kokt ägg, räkor, ost, skinka och majonäs i kylskåpet. Ska jag göra en ruggigt mumsig macka före eller efter jobbet? hmm, Kanske före OCH efter? :O Can I? .. YES I CAN! Tihihi. Förutom det så hoppas jag att Madelainen känner sig bättre idag (sjukade ner henne förra helgen) för isåfall blir det att släppa ut hundarna en sista gång sent på kvällen, sen åka iväg o LoLa till morgonkvisten då hundarna måste ut igen ;) Jag och mina smarta ider!

*så ni inte tror att jag e elak mot hundarna o så, så är dom riktigt lugna på kvällarna/nätterna o bara ligger o sover. Dom kommer knapt märka att man e borta* Dock är dom äckligt pigga jävligt tidigt på morgonen xD men det får man stå ut med! kanske ta lärdom av dom och bli en morgon människa igen som i den gamla goda tiden!

Not even death can save you from me!

Bästa dagen på evigheter <3 det börjar med att dom ringer från jobbet. Så jag åker dit, är där 7timmar och kommer sedan hem till att veta att Blizzard har annoncerat Diablo3 realeset vilket är 15Maj! Så nu jävlar ska det sparas som aldrig för, För jag ska fanimig ha en spelbar dator tills dess! Och som grädden på moset så har även Underworld Awakening permiär imorgon! kom på det på jobbet och vet inte om jag kommer iväg imorrn :( får samla ihop ett gäng och komma iväg i helgen iaf, dock måste man hem fort som fan så hundarna inte är ensamma hemma allt för länge! För den ska ses.. 3D i stholm, så är det bara :3

Bortsätt från det har jag väll inte gjort så mycket.. sökt jobb, ritat och spelat sjukt mycket LoL! Och nu har jag även köpt Ahri <3 blev kär i henne förra veckan då hon var tillgänglig o spela. Det var inte första gången jag spelade med henne men jag var väll för noob första gången xD då hon är bland de första jag testade och det är en relativt svårspelad karaktär. But oh well!
Borde vara tröttare än vad jag är.. men mitt nerdhype håller mig pigg I guess. Men ska gå och lägga mig nu ändå.. man vet ju inte ifall de skulle ringa in mig imorrn ochså, då vill man ju vare någelunda pigg! ^^
Men här har ni en stört rolig video på svenska D1! Bara för att!

''Jaa, det är faktiskt en ko'' .. you dont say! :o




Plus en bild på Ahri - The 9tailed fox :3
..och en LÄNK till en video, för o se hennes awesomeness i action!




If you'd like to play with me, you'd better be sure you know the game.

Har varit hundvakt hela helgen o tanken var ju att bli klar med det första arbetsprovet. och det gick ju bra.. eller? kom en liten bit på vägen iaf då de mesta smådetaljerna är avklarade. Madde kom nämligen hit o vi kollade på film/bastade och dagen efter så tog vi hundarna + laptoppen till stan o spelade LoL ;) haha, då hennes dator har crashat o hon inte kan använda den. Men just nu sitter jag med min kaffekopp och är otroligt besviken.. för one piece har skjutits upp IGEN och enligt rykten kommer den inte förn 24 Mars O.O så jag är lite ''/slicewrist'' då jag vill se vad som händer med Zoro:O Men när kaffet åkt ner i halsen så ska jag städa, rasta hundarna och sedan återuppta ritandet. Men innan det så ska jag spamma den nedre låten några gånger ;).. My daddy taught me good!

Dead man walkin

Denhär dagen började ju bra.. eller? Börjar med epic failande i LoL och att vissa personer vägrar fortfarande att svara i tele, uppföljt med samtal från styvfarsan. Och när man ringer Södersjukhuset så kan dom inte ge direkta svar häller. Så ja vad gör man annat än o vänta och ringa? .. att det inte räckte med att man redan kände sig värdelös med vad man än gör. Försöker intala mig ''huvudsaken är att man har kul'' .. fast det är fan inte kul när man hör whine för minsta lilla -.-' Om jag dör feedar jag, dör andra så sammarbetar jag dåligt. Tack Tack.. fuck you! Jag vet att jag är noob, leave me alone!


Take a chill pill och lyssna på det här super snygga/söta paret, Yes!


Should I make your pulse rise? Or...STOP! (giggles)

Har haft en ganska bra skrivtorka den senaste tiden.. kanske ni märkte med mitt tidigare, värdelösa inlägg. But oh well! Men igår släpade jag arslet till rekryteringsmässan med Madde och Joni. Men det var väll inte speciellt lärorikt, mestadels rörigt. Sen har jag försökt kontakta viktiga personer ang lägenhet och jobb.. men det är ju bra att INGEN av dom svarar i telefon.. trött jag blir!

Igår kväll satt man o spela LoL efter ett bra dag.. och fy helvette vad värdelös man har blivit på det, PINSAMT! Speciellt som meelee, jag om någon är feedmaschine för tillfället! Knappt så man vågar spela Volibear igen.. o.o Fast nu ska jag leka med Ahri så länge jag kan. Ska dessutom idag dra till farsan o vara där till på söndag/måndag så det kommer inte bli mycket spelande.. Därimot ska jag sätta som mål att bli klar med första arbetsprovet :) Wish me luck!

Sen fyller ju även storebrorsan år idag, GRATTIS! :D och eftersom jag lovade att jag skulle ladda klart den färdiga målningen så gör jag det :)


C'mere, me beauty

Blir ett litet snabbinlägg medans jag dricker upp min kaffe. Ska snart röra mig mot stan och fixa lite jobbpapper, sedan göra sälskap hem med Madelainen. Här är även en sneakpeak på mitt ena arbetsprov, skuggningarna som tar död på mig! Dock tycker jag mina ålar blev mycket söta :3

 

 

Skööönt att få använda sinnpajj efter länge! Glömde ju bort att använda den i höstas trololol. Så sist typ 1år sedan.. Stoppade även i 16mm spiralen igen ^_^ I do dress speciall.. fast mjukisarna byttes mot Jeans, trolol just sayiN'

 


I got a special claw for you, Zilean

Det känns som jag ritar o ritar men aldrig blir klar.. Kollat bort 6filmer men knappt ritat någonting..även fast det känns som jag ritar konstant. Dock är väll problemet att jag drar ut på det och blicken går alldeles för lätt till TV'n eller datorn xD Men jag är halvklar med förstra arbetsprovet iaf och jag har nog inte skuggat så mycket i hela mitt liv! Jag gillar effekterna man kan få till av skuggning men jag har aldrig varit så bra på det så det har blivigt en jävligt dryg övning! Samtidigt är det ju bra att jag tar tag i saken istället för att dra ut på det som jag gjort sofar..
Just nu ger jag även Forrest Gump ett andra försök.. och tycker fortfarande inte att den är speciellt bra.

Jag har även gjort ett nytt LoL account. Så spelar du på East adda: ''Tazuli''. Och om du spelar på West: ''Muminette'' ;)


Back in the zone, snowcone!

Jag hade glömt bort att ett av mina favvospel släppte ut en uppföljare för ett litet tag sedan. En av de spelen som jag spenderade mest tid åt när man var mindre var trotsallt SSX3 ''tilsammans med brorsan givetvis''. Så när man sitter oskuldsfullt vid datorn och ser att brorsan postade någon på min profil på FB så blev jag glad, då det nämligen är ytterst sällsynt för honom. Så man undrade vad det var för epicness!.. då får man detta:


Hehehe `w´
Look what I've got ♥

 

Syskonkärlek... eller? Kasta det sådär rakt upp i ansiktet, specifikt mot mig! Fast lite kul var det ;) hehe. Nu blir jag bara återligen sådär irriterad varför jag köpte Wii ist för PS3 då jag alltid var mer en sony-chick.. But oh well, Nintendo är ju awesome det med! och som sagt ligger en ny dator på top prio. Så det får helt enkelt vänta!

Besides så lyckades jag få gamecube spelen att fungera till mitt Wii! Fattar inte varför det inte fungerade tidigare då jag gjort likadant varje gång?.. då har det bara tuggat o tuggat. Menmen, huvudsaken att det fungerar nu och jag kan göra mig av med min GC. Så om någon vill ha en gratis är det bara att komma o hämta. Men det ingår inge memorycard, kontroller eller spel.. för allt kan man ju faktiskt använda till wii ;) hehe

Så dagens I-Landsproblem kommer bli lite mindre iaf!

 


Syns inte videon av någon anledning så kan den även ses HÄR!

haha känner igen slutet där ganska bra ochså ;) fast mina fest dagar är förbi känner jag.. iaf för ett tag framöver, förhoppningsvis för alltid :P eller okej, dricka med måtta ibland.. men alla som känner mig vet ju hur det brukar sluta (y)

Why does everyone automatically assume I know tailoring and cooking?

Som några redan vet så kommer jag flytta nu till våren. Och det första jag ska investera i är en ny dator som brorsan har lovat hjälpa mig att bygga upp. Så då tänkte jag att jag inte behöver någon TV eftersom jag ändå aldrig kollar på det. Använder det till mina konsoller eller när jag kollar på DVD. Men jag tänkte att jag skulle klura ut hur man kopplar allt till datorn eftersom jag visste att detta är möjligt. Men jag har kollat runt lite.. för det första är vissa kablar LÖJLIGT dyra sen verkar det så otroligt komplicerat, lättare att köpa en ny TV förfan :P Men hade varit kul att utnyttja min nya datorskärm som är 24'' HD :( Någon som är kunnig innom dethär området och kan dela med sig lite av sin kunskap? annars får det ev bli en billig tjockis tv, blir det ju även lite oldschool gaming feeling när man kopplar in tex PS1an eller 2an ;)

Och finns det även någon fellow nerd som har någon aning varför inte PS1spel fungerar på min PS2a längre? bilden att det är en skiva i kommer fram.. men den är svart och går ej att trycka på.. Dock är väll det inte större problem nu när jag nyligen hittade min PS1a. Men kunde va kul o veta ^^

Och eftersom jag redan har påbörjat en någelunda nerquiz.. Någon som vet hur man kan spela Gamecube spel på Wii't? (innan du börjar tänka ''oh girl gamers *sight* they are so blond'' eller liknande) Så har jag faktiskt läst manualen och googlat MEN det fungerar dåmigfan inte -.-' så.. tips? :3

Men nog med nerdtalk nu kanske. En annan sak som jag har blivigt otroligt sugen på att skaffa.. är en Arapapegoja och jag skyller allt på Gaycake och hennes morsa som precis skaffat en papegoja av något slag! Men eftersom jag älskar färger och pirater så är det väll inte mer än rätt att jag har min egna stora papegojfåfel på axeln? :)
Har även redan funderat ut ord den skulle få lära sig. Noob, Ninja, käften din feta hora, perkele.. and the list goes on! ;) Här är även en bild på den otroligt vackra fågeln <3


RSS 2.0