Söndagsångest

i Fredags var man nykter.. grillade, kollade på film och skrattade sjukt mycket med ett skönt gäng. Men igår firades Helena så givetvis kom alkoholen med i bilden.. Och jag har tröttnat något rejält på det. Vet inte om det var shottarna som gjorde det eller om det var en halvtaskig kväll i helhet. Men jag hade det jätte trevligt men sättet man själv beter sig och andra människor beter sig på tycker jag just nu är vidrigt. Kan ta mig själv som ett gott exempel. VARFÖR i helvette ska jag alltid den senaste tiden bitas? jag är ju inte spec nådig häller..
Det är något jag måste sluta med och förhoppningsvis ger man fan i att dricka på ett tag framöver. Men just nu sitter jag hos Madde och snart så bör man börja röra sig till min kusse som inte har det allt för bra just nu.. men min walk of shame är något jag verkligen inte ser fram emot.

En av de bästa låtarna NÅGONSIN!



durp

Slutade jobbet 12 idag, skapligt skönt! Tänkte att jag skulle packa undan det sista och att det max skulle ta en timme.. 2 timmar senare sitter jag än med datorn i mitt rum. Senaste halvtimman har någon blockerat trappen så det blir lite svårt att bära ut saker då. Lite flög ut genom fönstret men det som är kvar är lite för ömtåligt, tyvärr.

Så ja.. jag är uttråkad, vissa har faktiskt roliga planer inför helgen *trollface*

the it shit atm: Edguy – Dragonfly .. Älskart!

..work work *peon voice*

Tar en liten rast från allt packande..
Först var jag på jobbet 7 timmar och packade upp saker.. när jag kommer hem skulle jag packa ner saker. Skönt att det mesta är borta nu. Endast datan, några kartonger/kassar och lite småplock kvar. Nu ska det bara släpas ut härifrån och in i ladan eller det nya huset som mer eller mindre är klart inväntigt.. Och det är så jävla snyggt! Nästan så man vill bo kvar ärligt talat.. Gigantus kök/vardagsrum med snyggaste baren och bastu. U cant blame me!

Men sen har man ju allt det som inte är lika kul.. Fast kär i huset, det är jag! Kommer bilder någon gång när allt är i ordning :)

Och kommer du inte in på min gamla blogg, så bli inte förvånad för jag har inte gett någon lösenordet.. nu när jag tänker på det är jag inte säker om jag själv minns vad det var.. oh well, nu behöver jag sömn inför mer jobb och fullspeckad helg!

peace out!

Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0