Im a rich girl, nanananananana

Igår fick jag båda mina paket <3 mina 16 Promarkers hade dom tryckt in genom brevinkastet men jag beställde även en ny dataskärm. Nämligen Benq 2420HD. En skapligt fin uppgradering, kewlt att den var större än jag trodde att den skulle vara ochså!

 

Men sättet jag hämtade den på må inte ha varit det klokaste beslutet. När jag slutade jobbet var det redan mörkt ute. Men envist cyklar jag till Gillbergaplan och hämtar ut mitt paket.. och går ensam med cykeln hem till Skogsängen. Skojja inte att man blev nojjig varje gång nån lodare eller random skum typ passerade min väg.

 

Det första man gjorde när man kom hem var ju givetvis att städa skrivbordet och koppla in den nya skärmen. Fixade lite inställningar och bytte även bakgrundsbild till något höstigare :)

 


Idag börjar jag 10:30 och hoppades på att få en sovmorgon. men icke! Igår tapetserades vårat vardagsrum och det blev supersnyggt! Natta & jag är supernöjda! Och idag ska han tapetsera våra sovrum.. skulle egentligen varit klar med mitt rum igår så jag kunde sova ut idag.. men icke! Så det var bara att stiga upp.
Vakna 6:30, Jobba 10:30-19:30, cykla hem..sen är det meningen att man ska orka ta sig till Brasseriet och röja med Linn och Emmy. och även på Lördagen.. men får se om man blir kvar hemma idag ändå.

Men nu ska jag leka lite med mina addons. Har skaffat några nya, tidigare har jag endast använt

Decuresive
Atlasloot
Omen
DBM
OneBag3
Spamthrottle
Recount


Ändå är dom 3 nedersta relativt nya addons för mig. Har tykt att man klarar sig fint med dom 4 översta. Men under åren har jag haft några addons till.

Healbot
Tomtom
Chartographer
The collector
Questhelper
Playerscore/gearscore

Någon version av Pearl

... Och just nu har man setat hela morgonen innan jobbet o fixat med alla sina nya addons.. Några verkar inte fungera riktigt som jag vill, fast det är ganska nice med vissa addons igen nu när man har en större skärm och allt inte känns lika rörigt :)

Addonsen jag har aktiverade just nu är samma som de översta 7. +

Återaktiverade Pearl+Healbot, Chartographer var de fortfarande nå strul med..
Chatter
Titanpanel och några mini addons tillhörande denna.
och Bartender 4

Kanske kommer några till under helgen eller när man får tid över, Men nu ska jag vara en duktig tjej och äta min gröt :) Heippa!

What are words..

Efter jobbet så for jag på ett möte på stan och passade på att göra lite ärenden. Men givetvis så får man med sig oväntade saker hem. Lite nya pennor, ljuslyktor, en tygmusmatta m,m. Lämnade även in mina Bianco's på lagning. Och jag ångrar att inte jag tog en före och efterbild.. Dom ser så gott som nya ut <3 Hade ju inte gått sönder klacken ''lite''. Så nu har jag skor jag kan ha på lördagen :)

Här bjuder jag på en video av en jätte duktig tjej :




En av sakerna jag beställde igår var likadana pennor som bla hon använder, nämligen ''Promarkers''. eller rättare sagt så beställde jag 16st ^_^ Vill ha mer men får börja med det. Vart jag beställde dom så kostade dom 22,50:- st. Och idag var jag på Panduro där dom tog 32kr för EN penna (vilket är normalpris). Så jag ser fram emot att få hem mina markers och att dom är så bra som jag förväntar mig att dom ska vara! Varit på G att beställa dom bra länge, så tyckte det var dags!

Här är en till video av ett underbarn! .. Men ni kan ju fetglömma att jag kommer komma nära domdär resultaten, Visar bara vad men KAN göra med pennorna ;) Ska bli intressant att se hur man själv lyckas få till det sen.



Men en sak som jag länge funderat på.. varför väljer mer lr mindre alla kass musik till sina speedpaintings?.. or is it just me?

Closing my eyes I can see your face, but the feeling of warmth is long gone

Nu har jag gjort något som jag är så otroligt duktig på, nämligen att plocka på mig tusen uppgifter på en och samma gång. Många bollar i luften med ännu fler ider. I WoW så tog jag uppgiften att lära mig en ny Class, nämligen druiden. När man väl lärt sig att vara Balance så återvände man till priseten ''som för övrigt har ett helt nytt sätt att heala på'' OCH så ändrar man druidens dualspecc till feral och fick iden att börja PvPa och ev köra Melee för första gången i mitt liv.. förutom min tankadin under wotlk, men det är inte direkt samma sak.

Sedan har jag även en heldel att fixa denna vecka innan helgen anländer, fick jobba extra och i helgen kastar man klackarna i taket eftersom bästaste Emmy & Linn fyller år :)

Men när jag satte mig vid datan idag och ''did my magic'' så kom jag in på den ena sidan efter den andra, Brainstorm ultimatum. Och nu har jag beställt något som jag SÅ länge har velat ha/prova på.. Så får hoppas att det kommer till helgen så man har lite bakis entertainment av bra kvalite! :)

Jag dygnade föresten häromdan. Kollade på Planet 51 och flummade med Joni hela kvällen/natten/morgonen via skype. Den karln är ta mig fan master of google! Fattar inte hur han lyckas hitta allt bra, cp, roligt och underhållande! Här är ett band sk, Sturm und drang. Vilket betyder Storm och längtan på tyska. Och givetvis är det ett finskt band ;) Men det mäktiga är att ALLA i bandet är under 20.. Så detta kommer förmodligen bli ett framtida episkt rockband. Med tanke på hur duktiga dom är idag.. så får jag rysningar bara jag tänker på hur dom spelar på kanske 5år!


Här har ni en Sturm und drang video, NJUT!



Heart killer

Denna vecka har det blivigt lite jobb men mestadels wow och skypeflumm. Men i fredags efter jobbet så tog jag mig till Madde där vi och Joni åt tacos och blåbärspaj samtidigt som vi kollade på film. Det fick bli Senaste Harrypotter, torkel i knipa och sedan började vi kika på texas chainsaw massacre men jag var tvungen o lämna mitt i, friend in need <3

Harry potter filmen var OK, men slutet var vi alla 3 så brutalt besvikna på.. Efter alla dessa år så väljer dom att sluta på det sättet.. imo, LAME! fast kan tänka mig att alla HP fans went crazy.. Och dom flesta har förmodligen sett Torkel i knipa för lääänge sedan. Men det hade inte jag.. inte hela iaf xD

På lördagen hann man inte med så mycket (kändes det som) eftersom man vaknade kl12 typ. Men man hann plocka fram synålen och lite tråd och laga ett par vantar och en mössa som jag bara ÄLSKAR! ^_^.. och knapt använt ''jätte bra kvalite''. efter det kastade jag mig upp på cykeln och trampade iväg till farsan, som förvånadsvärt bara tog 30-35min (y)
Väl framme så blev det ungspannkaka till för-för rätt sedan bjöd grannarna över oss på middag. där blev förrätten svampfyllda ''crisp'' eller vad man kallar det (svamp i pannkaka) med ost o annat grejjs i mitten. Riktigt gott faktiskt :D lite för mycket svamp för min smak dock eftersom jag inte gillar konsistensen men annars.. das wunderbar! och till huvudrätt blev det Oxfile med potatis och nån vitlöks tjohej. Kocken Thomas hade inte några egna korrekta namn till rätterna men karl är en rackare på att laga mat iaf! Till efterrätt blev det äppelpaj!:'D mumma! och till allt detta serverades det öl, vin, cider, kaffe, trocadero. det var bara att välja! mysigaste, godaste och trevligaste middagen på länge! :)

Men nu när man vaknade på Söndamorgonen så var det inte lika trevligt.. då man vaknar av att det känns som någon trycker in en kniv i bröstet.... VARJE gång man försöker ta ett normalt andetag.. FML. Men snart blir det vårdcentralen.. Finally!

Mycket flumm, lite nytta

http://konstigasaker.blogspot.com/2008/09/kock-anvnder-brstmjk-i-matlagning.html

http://www.oddmusic.com/gallery/

http://www.youtube.com/watch?v=x_CzD0GBD-4

*trollface*

Worry not for I am awesome!

Helgens lärdom: Skippa tequila shots på krogen när du är svinfull..

Fredagen blev lugn, blev en visit till k-fast där vi tillslut valde våra tapeter och fick delvis av nykelproblemet avklarat. På Lördagen var jag och Madde på House of Pains invigning. Där serverades Rose, öl och snittar. Mycket trevligt. Dock var vi bara där en kort stund. Vi var intresserade av att kika i deras portfolion men dom hade inte hunnigt fixa det än. Och efter vistelsen där blev vi båda lite festsugna. Så vi drog till mig, spelade wow och drack hotshots innan vi for vidare till Linn, och därefter Royal.

På Söndagen lyckades jag komma över en anime som jag tyckte verkade intressant, kollade några avsnitt och var fast direkt! Det var nämligen D. Gray-man ''bilden nedan''. Det finns 103 avsnitt men vad jag hört så fortsätter mangan längre.. så man kan ju hoppas att det kommer komma flera anime avsnitt. själv är jag endast på 7 just nu och läser inte mangor. Men tycker att den är ruggigt bra än så länge! Så idag blir det att ta det lungt. Har redan lagat mat till oss, diskat och städat lite. Ska snart gå ut med soporna och kolla in källaren. Man kan ju tycka att det är på tiden xD Utöver det så blir det D. Gray-man och WoW.

 

Peace out! :)

 


Friday, im in love.

Så var det fredag igen och även denna vecka har gått skrämmande fort, Lite extra fort må jag säga. Fast det är nog förmodligen för att jag varit fastklistrad vid datan mestadels av tiden xD Men i onsdags så var jag ute med min lilla gaycake (NYKTER!) och det var det tråkigaste utgången på bra länge.. inte för att vi var nyktra, vi klarar oss gott ändå. Men det var helt dött ute, knapt nått folk. och den krogen som vi såg fram emot att gå till visade champions league.. Så vi hade alltså 3 krogar att välja på. 2 där dom visade fotboll där det fanns antingen fyllon eller gamla gubbar o tanter. ELLER Brasse där ''småbarn'' dansar till sönder remixade låtar som man knappt ens kan dansa till (Så det såg bara patetiskt ut när de försöker ''plocka äpplen från marken'' eller dansa ''sexigt'' när blattarna omringar dom som gamar). Så 2 besvikna tjejer åker till donken istället, och där var det fan så mycket roligare xD Men vad som händer där skriver jag inte om här ;) muaha!
Fast jag var väldigt poetisk den kvällen och kom på lite finuliga citat. tex, ''Hällre går jag hem och tröstskiter och torkar arslet med pengarna än att betala inträde till Brasseriet'' & ''Skulle dom se dig nu så skulle dom runka i kör''

För övrigt så har jag nu fullbordat mitt nya ''wow liv'' genom att göra en faction change. SO NOW ITS OFFICIAL! kek, och jag hittas nuförtiden på Stomscale med min lilla Tazuli. Är mainly Balance men får se om dom jävlarna lyckas övertala att ta min OS till MS.. nämligen Resto. Är ju trotsallt lite sugen.

Men just nu sitter jag med min uber mumsiga sallad och chillar. Spontant så mixade jag ihop lite av vad vi hade och det blev en sallad som består av Kidney bönor, kyckling, gurka, isbergssallad, tomater och valnötter. Pretty fucking awesome! Gjorde även ett enormt lass, så det ska jag leva på en stund framöver. Me needz it! Snart ska man iallafall vara duktig och damsuga och sedan trampa iväg till Worldclass, FÖR länge sedan man var där sist.

Fick btw dessa söta skor igår:


... we lol'd, tur att jag är ett troll då.

"You speak of justice? Of cowardice? I will show you the justice of the grave... and the true meaning of fear."

En liten update från igår. Jag downade Lichking 25man och fick titeln ''Kingslayer'' och även achievementet ''Been waiting a long time for this''. Vet att jag är typ ett år sen men jag är glad att jag har downat LK nu. bättre sent än aldrig right? ^_^ Fick även en guild invite under runnet. Var druid healer för typ 4e gången EVER (första gången i raid) i dps gear dessutom och var 2a på healing done, inte allt för illa pinkat tycker jag :) innan mig var det en palajävel -.-'
Folk säger för övrigt att det ska vara så mycket lättare att heala som druid än priest, att det alltid varit så. Just nu fattar jag inte mycket av priest healing efter att dom gjorde om det under cataclysm men innen det var det fan underbart. Trots att det sades vara den svåraste healing klassen så lyckades man många gånger toppa healing done under nästan varje raid, ibland kom det en druidjävel före.. saknar dom tiderna T.T TBC <3

 

Och jag trodde ju att jag skulle jobba idag! MEN det visade sig att jag hade blandat ihop veckorna. Så jag cyklade till jobbet i spöregn och stormvind för att komma fram till det. så det var ju bara att börja trampa hem igen xD Men blev otroligt pigg och glad efter cykelturen av någon anledning så det var väll en bra sak antar jag.. Här kommer ''en'' bild på det dyngsura mumintrollet..

 

under armen ser ni även orginalfärgen på min jacka.. vilken färg den har när den är torr. 'reverse svettlök som jag kallar det (y)

 

 

..fast sämst att man kommer fram till att jackan vore snyggare om den vore mörkare! oh well.


Your heart... its incessant drumming disgusts me. I will silence it, as I did my own //LK

Känner att jag helt plötsligt bloggar jättemycket.. the fuck! Fast har varit ledig i 3 dagar nu vilket känns ganska skönt. Utvilad är man iaf då man varit fastklistrad vid datan mer eller mindre hela tiden XD fast idag tog jag en fika med Ewe. Först frukost, min första räkmacka med chai latte. sedan efterätt som bestod av skogsbärspaj, en gigantisk vaniljgrotta och is the. omnomnomnom!  2 timmar kändes mer som 20min. Efter det for vi till arbetsförmedlingen och sedan så strosade vi runt på stan lite. Tråkigt nog så kommer Hobbex att stänga, men lucky me eftersom allt var på rea 50% ;) så jag köpte mig en snygg beerlovers drinking hat. En såndär man kan fästa 2burkar i och sedan dricka genom sugrör. Varit sugen på en sån sjukt länge ^_^
Och imorrn blir det jobb igen, ska även träffa Madde & ev Ewe igen. och sedan gymma om man hinner med det.. eftersom på kvällen ska jag och Emmy vara lite tokiga ;) Full rulle!

Men nu ska jag fortsätta piska LK 25man med en massa noobs. Får se om man får nå achieve eller om man bara slösar på sin dyrbara tid.. only time will tell!

Natti :)

En kakmonsters bekännelser

Hej!
Jag heter Alexandra och är en kakmissbrukare allt för ofta får jag mina perioder då jag trycker i mig sjukliga mängder kakor antingen för att det är så sjukt gott eller för att jag tycker synd om mig själv. Äter mig gladare på kakor helt enkelt. Fast nyss tröck jag i mig ett helt rör ballerinakakor och mår bara illa och tycker inte längre synd om mig själv. utan mer att jag är patetisk, och aningens dum i huvudet som skriver det här. Fast jag ser ändå lite humor i det :)

Så note to self, Ge FAN i kakorna i skåpet! Dom är till gästerna!


För övrigt så har jag lvlat herbalism tills jag kom till den punkten att man var tvungen o samla Frost Lotus som är cp segt att farma och inte fanns i AH.. då kom jag på brillianta iden att farma rep med Cenarion Expedition fast jag borde enchat mitt gear och fixa så min dps blir bättre. Men jag fick ett nytt fint mount iallafall ^_^ Älskar Hippogrypher!
Och efter det antog jag utmaningen att börja farma rep med Sha' Tari Skyguard för att få Nether Ray mountet. (För er som inte vet, är det domdär svävande stingrock liknande varelserna i bakgrunden på nedre bilden).
Det kommer förmodligen ta ett tag och efter det beger jag mig nog vidare till Shadowmoon valley för att fixa en Nether drake ^_^ (någon som saknar TBC)

 

Bytte även hårfärg på Tazuli då jag ville få en lite rockigare look på min kittycat ;) se nedan..

 

LOVE IT!

 

 

.:Inspiration:.

 

Across darkened skies, I travelled without a light
I sank in the well, of my mind
Too deep, never to be found

//Sonata Arctica

 

Truth is, everybody is going to hurt you.

You just gotta find the ones worth suffering for

//Bob Marley

 

No fear, no pain, Nobody left to blame
I'll try alone. Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find, Once more

//Helloween


I'm going down so frail and cruel
Drunken disguise changes all the rules
Old loves, they die hard
Old lies, they die harder

// Nightwish

 

What is it like? You ask me, my dear
will there be fairies or things to fear?
for fairies sake i'd say you better come with me, so soon you'll see

//Blind Guardian

we've died a million times but we are not the walking dead
so fucking far from gone we jump around and bang our heads
we made our own way and now we expect some wicked creds
but we will not be behave, we stomp the ground and scream instead

//Machinae Supremacy

Bara fantasin sätter gränser

Hittade 2 gamla målningar som aldrig blivigt klara.. Jag börajde med dom samtidigt 2003. Något som började som bläck klotter på en ''post-it'' lapp typ och sedan överfördes till duk.. iallafall grunden sen har det stått stilla sedan dess. Men kände mig lite inspirerad idag. Tänkte fortsätta med min Gene Simmons tavla men sen hittade jag domhär. Fast jag är ganksa imponerad av mig själv.. att jag var så duktig på att rita när jag var liten, Känns som allt har fryst. Att jag sitter fast på samma nivå.. Lite har man väll utväcklats men det har gått tok för långsamt. Men samtidigt.. Jag har ju knapt ritat de senaste åren så det är väll inte så konstigt..

 

Vad hände med min dröm att åka till Paris och leva på min konst? Därför jag även började plugga franska.. Men sen gick någonting snett. Skulle fortfarande vilja leva på konst men känns som det är mycket svårare i dagens läge och om jag skulle få välja hade jag bott i San Fransisco.

 

Återstår att se vart man hamnar

 


Många kanske inte ser vad det ska föreställa för något. men det är från ett spel ''Sly Raccoon2, band of thieves''. När det spelet kom vart jag som besatt och dethär vart väll resultatet xD Älskar spelet fortfarande men har inte spelat det på bra länge. Men självklart har man Sly 1-3 hemma ;)
Men den lilla filluren till höger är Sly's hund/partner in crime som jag själv fantiserade fram när jag var liten. Och Sly var givetvis tillsammans med Carmelita Fox. xD

 

Fortfarande inte nöjd dock.. Det var även mer pilligare än vad jag trodde, för motivet är ju inte så stort direkt, och man hade gammal halvtorkad/klumpig färg från när man var ca10 år.. Men det får räcka för idag ^^ Kanske dags att investera lite i nya målarfärger


KAOZ!

Idag har det som sagt gått 3 månader med mina dreads. <3 tiden går bra fort.. fast märks att jag slarvat med virkningen etc senaste..2 månaderna? Haha var lite mer att pilla än vad jag trodde. Men men, ''Dread is a journey'' som det sägs och är.

Men denhär dagen började ju då inte bra! lyckas låsa mig själv ute. Lämnar både dörr och cykelnyckeln innanför dörren, smäller igen. och POW!.. panik då jag ska vara på jobbet om ca 30min (tar ca 20min med cykeln) Men lyckas få tag i en ängel, räddare i nöden. Väcker Emmy och det underbara morgontrollet kör mig till jobbet.. kom några glädjetårar där :'] sån jävla lättnad!
Väl på jobbet så ÖSER det ner regn och jag tänke ''helvette, ska jag GÅ hem i dethär vädret?!'' Men så kommer min wunderbara sambo och plockar upp mig och låser upp dörren åt mig ^_^ Blir så gla att man har såna toppenvänner!


Vet inte häller om jag nämt att jag flyttat hemifrån? men de som har brytt sig o ha kontakten med mig vet det ändå ;) Anyways så har det gått lite mer än en månad och det är fortfarande inte riktigt klart här..går sakta men säkert som det brukar sägas. Men igår var jag och Natta och kikade på nya tapeter som vi kommer få.. fanns ju bara skit tråkigt att välja på, det var ju...kul. Men man får väll tager vad man haver och dekorera lite extra snyggt istället ;)
Förutom tapeterna så har mitt rum kommit liiite mer i ordning. resten av möblerna som är planerade att vara där måste jag slipa/måla/betsa klart så vet inte riktigt när dom kommer vara där men ni kan få en liten sneakpeack på den ubersnygga bokhyllan ^_^


Men at work - Down under

Insåg precis att jag har blivit förfärligt dålig på att blogga, nästan lite tråkigt men har haft fullt upp och inte tänkt på det så mycket. Så nu sitter jag med mina nytvättade dreads, vanilj/rabarber te och en nypä dötid så jag ska försöka göra ett monsterinlägg så ni kommer tröttna på min blogg en stund framöver. Får se om man lyckas!

Först vill jag bara nämna att jag lade precis till min första länk på min blogg. Det är en tjejs blogg. Jag känner inte henne och hon har förmodligen ingen aning om vem jag är men hon inspirerar mig. Hennes stil är så klockren och hennes konst är fantastisk! Har bevakat henne ett bra tag nu på bdb/dayviews och varje gång jag ser hennes bilder så blir jag inspirerad till att börja rita eller bara göra något kreativt. Har ju varit så förbaskat lat med det de senaste åren och det är otroligt synd eftersom jag älskar konst!

Här är en av mina många favoriter som hon har gjort:

 

Nu när jag flyttat hemifrån blev jag otroligt sugen på att beställa en tavla ''om det nu är möjligt''. eller annars göra egna. Har ju många nerklottrade planer och ider som det inte blivigt så mycket av.

 

Här är lite kladd. Inga jag har planer på att göra någon målning av, but still..

 

Den ända som är klar är bilden längst ner till vänster. men vill bara skjuta med ett gevär i ansiktet på dom, då de blev så otroligt missbildade i ansiktet. ''är även ett porträtt på mig och brorsan när vi var små''

...

 

Men back to my life, yes?

Ganska mycket har hänt sedan sist. Jag är lvl 85 med min druid och har även kört ZG för första gången där jag fick 2epics. inte illa pinkat. Snart ska jag ta an ZA och lite andra godingar. Skulle bli filmkväll hos Emmy men det sket sig. Så bra att man har en reservplan då... Nööörda bort lite hjärnceller ^_^ Ska ändå jobba ett långt pass imorrn.

Och i söndags spelade jag bingolotto, och det var säkert 8år sedan sist jag spelade det! Emmy vann 200 och Linn en ny bingobiljett och jag.. ingenting. Men jag fick jävla go fika!

 

 

 

Efter det så började vi planera lite inför halloween och det kommer bli STORT! Måste bara komma på den perfekta outfiten.. Något som alla känner till men inte tänker på att klä ut sig till, klockrent! Vill även ha något som matchar med mina dreads vilket gör det hela lite svårare.

 

På tal om dreads så gjorde jag även en liten makeover för typ en vecka sedan. Ingen stor skillnad men jag klippte min sidecut lite och färgade dreadsen röda. Har haft mina dreads i 3 månader (imorgon) och utväxten var ju inte nådig.

 

 

Hittade ingen bra bild på det röda, tycker röd hårfärg i allmänhet är svårt att fånga på bild.. menmen

 

.. Jag inser nu även ganska fort att jag inte palla göra ett monsterinlägg, mobilen plingar, msn spammas och jag är saknad i WoW. Ibland vore det bara så skönt att stänga av ALLT! men nu vill jag faktiskt gear'a min druid Tazuli ;)

 

så detta inlägg får duga, peace out :)


RSS 2.0