Döda apelsinerna!

Åt precis den godaste rätten på bra länge! Jag öppnade skafferiet och får syn på en påse ost tortelini, funderar på vad man kan äta med det.. BACON skrek en röst i huvudet. Kan man ha något mer..? ÄGG! Nuff said. Kastade i lite basilica medans jag kokade tortelinin och när dom nästan var klara så kastade jag i ett rått ägg (ville bara testa hur de skulle bli/se ut). Sedan stekte jag även 2ägg, men failade med att få dom rinniga men lite kletiga vart dom :3 Och fy satan så gott det var! Mmmm! Kanske inte låter något speciellt men det var det godaste jag lagat på ett bra tag, ändå var jag duktig o gjorde lasagne här om dagen xD
Brukar inte ha lust att stå o laga mat till mig själv, så när jag väl gör det så brukar det bli gigantiska mängder så man kan göra matlådor x) Men en annan mumsig sak jag kom på förra veckan var MakrillToasts! Bröd,makrill i tomatsås, ost, pizzakrydda ''ev smör'' och en toaster ''varmmacksgrill'' eller vad tusan det heter (om man inte kör in dom i ugnen) Smakar som pizzan Opera! :D Yummy in my tummy!

Nog snackat om mat ffs! Har idag och igår knåpat lite på min nya bloggheader till bloppisen. Den är mer eller mindre klar, bara lite jobbiga smådetaljer kvar som jag just nu inte orkar ta tag i. Så blir att man packar ner lite saker som man klarar sig utan en stund framöver.

Ska även sammanfatta Lördagens Mariokart drunk driving...
1. Aldrig blivigt full så fort!
2. Aldrig kännt mig så överlägset bra på Mariokart!
3. Aldrig dödat så många apelsiner!
4. Nästan aldrig varit SÅ bakis dagen efter!

Jag drack öl i sådan rask takt att det löddrade upp i halsen igen.. Jag förlorade en gång, men kom ändå 2a.. tror inte det var en enda jävel som INTE dödade en apelsin ''bilden nedan''.. och dagen efter vill jag gärna inte gå in på men finner ett ord för det.. Blä

 

Charmigaste bilden på länge?.. well, nej men den bjuder jag på.. Det är då min Gaycake, Kimmie Keew & Jag som dödar apelsinerna vi håller i händerna.. ser ni dom inte? ;) hehe. Fast ser mer ut som Kim försöker döda mig.. o.o (Nej han har inte handen i ansiktet på mig, ser bara ut så)

 

 

Den fina bilden jag tog.. när man fortfarande var kapabel till det. och JA! Vi körde med Wii, men eftersom jag har 2xClassic controller Pro och X antal Gamecube kontroller så fungerade det hur bra som hällst :) Vi blev även betydligt fler än väntat.. ca 15st xD haha men det gick hur bra som hällst! Tanken var att de 3 som kommer sist i racet får ta en shot och bli utbyt, istället för en pers. Men eftersom alla inte var sugna o spela samtidigt så delades det upp sig bra o vi körde med de vanliga reglerna + med vissa undantag. Som vanligt hamnade även festen i köket så det var mestadels jag och kanske 5 andra som höll sig till källaren eller sprang emellan.

Men nu ska jag göra något nyttigt! tjingeling :)


Dont drink and drive.. eller?

Jag har äntligen lyckats hype'a lite folk till att spela mariokart med mig, the drunken style! <3 Eller jag hypeade min Gaycake, hon Linn och dom resten haha, spread the word like a disease! Fyfan va kul vi kommer ha ikväll, längtat efter detta i evigheter! Kommer vi bli fucked up?..yarrr!



Nykliven från duschen ska jag fortsätta tvätta mitt kläd+mjukisdjursberg, städa och trycka i mig något ätbart. Sedan blir det att göra iordning sig för ikväll, HYPE!! (╯°□°)╯︵ ┻━┻) <--(Hype, not rage flip.. just sayi'n!)

Mumin's Bloppis

Helt plötsligt fick jag massvis att göra. Idag och imorgon inväntas många timmars jobb, helgen är bokad, lägenheten behöver städas och jag behöver rensa bland mina saker TOTALT once for all! Så jag fick iden att göra en Bloppis och hoppas att det kommer gå bra och att man iaf får något sålt. Här är den nya bloggen ''http://muminsale.blogg.se'' kommer lägga till den här på bloggen bland länkar så det blir lätt att ta sig dit. Det kan dyka upp lite vadsomhällst så ni kan ju kasta dit ett getöka imellanåt. Kanske något som just du tycker är intressant dyker upp ;)

Bloppisen ser förjävlig ut just nu men ska fixa till designen så fort som möjligt när man har lite dötid. Har förövrigt en Comic som måste ritas till The Beyonders. Ska även fixa headern till dom, så kommer bli endel övande på ritplattan. Hoppas bara att man lyckas få tag på ett bättre ritprogram än vad jag har -.-'

Men nu har jag avslutat min morgon kaffe och måste avsluta mitt morgon njutande med Yui i högtalarna, för nu ska det duschas innan jobbet. work work.. !

PS-Yui finns typ bara att få tag i live versioner på tuben och på den övre länken hör man blixtljud av nån idiotisk anledning. Men jag har rippat 2 skivor av brorsan så jag har massa mumma att lyssna på ;) WIN me!

FUS-RO-DAH!

Fuck sopa, ostkaka, fos ro dah. Same shit diffrent name, you know the game!
Denhär dagen blev inte häller som jag hade tänkt mig. Men de senaste 12 timmarna har jag mer lr mindre varit inlåst i brorsans rum och spelat Skyrim. Så jävla kul! Fast helt ostört har man ju ändå inte fått spela.. morsan har kommit in ibland o vart sådär jobbig som bara mammor kan + lite därtill. Och första tanken som for i mitt huvud varje gång hon öppnade dörren, utan att specifikt lyssna på vad hon sa var ''FUS RO DAH!'' Förstår du inte? så kan du se HÄR!
Jag har fulat mig med detdär ordet i några veckor nu men det vart ännu värre efter att jag spelade spelet själv xD Och snart ska jag spela lite Mirrors Edge, måste ju passa på eftersom jag åker hem imorrn ;) Har brorsan otur så finns varken PS3 eller spelen till det kvar^_^ Tihi



Is there a gun in my pocket, or am I just happy to see you?

Igår kväll kom Joni på besök och vi spelade massa Playstation 1 spel och pimplade kaffe. Vi spelade Tekken 1 & 3, Crash Bash, Micro machines v3 och sedan var vi mitt uppe i CTR när min lilla Gaycake kom förbi. Då spelade vi det en stund och bytte sedan till MarioKart (Wii). totalt satt vi ca 5 timmar och spelade, sen vart det att vi satt o snackade skit i flera timmar. Joni drog lite tidigare då stackarn hade gått upp 4 morgonen innan.. men jag och Emmy var vakna till ca 5 på morgonen, mycket trevligt ;D
Så nu med full mage ska man fortsätta pimpla kaffe och tagga inför kvällens Chucky maraton, Ta-daam! Nördig socialisering, LOVE IT!

PS - Min PS2 håller på och kukar ur så jag kunde inte spela PS1 spel på den O.O som tur var så hade jag sparat ett av mina PS1 konsoller så fick koppla in den :D Dock har jag ingen aning vart minneskortet tagit vägen under dessa år, misstänker att den var kvar i den andra PS1 konsollen som morsan eller farsan gjorde sig av med -.-' Noobs. Men jag hade även en PS1 handkontroll i PS väskan och vi kom fram till att dom är jävlig små till skillnad från PS2/3 kontrollerna O.O verkligen babysize, knapt så man  stod ut att hålla i den xD Fast det var jävligt nostalgiskt :)

Byebye social life

Här är en bild av mitt liv en stund framöver. ca 56 filmer och 27 spel.

 

Av filmerna så är det mestadel såna som jag aldrig sett, och resten som jag sett men knappt minns något ifrån. Sen har man över 30 filmer som man sett och vet är awesome. så dom är inte med här ;) OCH sedan är det de 26 spelen på bilden + en till som jag ska klaras av. ca 5 spel som jag börjat lite på men inte klarat av.. resten har jag ALDRIG spelat xD bara kollat på när brorsan spelat typ, vissa.. inte ens det.

Så man har sparat på sig lite under sin ''WoW-karriär'' xD Sen har jag ju även mina arbetsprover att sysselsätta mig med, The Beyonders comic som ska ritas, rit tävlingar att delta i, tatuerins skisser som ska göras, animer som ska ses och böcker som ska läsas.. så jag har ju saker att göra iaf!

 

Nån dag snart får man se till att umgås med Ewe och Terran-berran iaf. Var evigheter sedan man såg dom 2 damerna :( Och imorrn ska jag på filmkväll hos Robban, skräckfilmsmaraton med Chucky filmerna + Shawn of the dead! Så helt utrotat bli väll inte social livet.. men nästan! xD

 

Men nu ska jag fortsätta glo på film och rita, hörs senare ;)


origami

Idag har sambon vart på vifft hela dagen som vanligt men jag fick besök av Robban och hans urgulliga son Danne :) Vi fikade lite och diskuterade hans blivande rygg tatuering som jag ska få rita, Idén är fucking awesome så får hoppas att jag kan få fram den lika fint på papper som bilden i mitt huvud är:D Dock är det jävligt mycket att rita nu så får se hur lång tid det kan tänkas ta >.<
Blev även klar med min Origami ros idag. Och det gick betydligt mycket bättre när man var lite piggare och precis hade druckigt kaffe. Inte perfekt men det är min första origami.. give me a break! xD Efter det gjorde jag 2 andra Origamis. En Lotus och en godisbit, Finns på facebook ;) hehe


What I've done?

Tänkte att man skulle uppdatera här på bloggen vad man gjort med håret iår. Hårbottnet ville verkligen inte med till slut, var ömmt i 2 dagar efter att jag klippte bort dreadsen. Många verkar tycka att det vart riktigt bra.. Jag kan väll inte helt hålla med, eller så är det bara en vanesak då jag alltid haft långt hår. Men det kunde ju ha vart värre xD

 

 

Under veckan som gått har jag fått jobba endel vilket var otroligt skönt och roligt, fick vara med på inventeringen :) Och Matti hade fyllt år så efter jobbet i fredags så åkte jag, pappa och Elsi dit för att fira honom då han fyllt 60år. Blev en billig kväll då man blev bjuden på all dricka, både hemma hos dom och baren xD Vi tog oss till Måsta som var nära o bra, och satan vilket drag det var där. Nästan mer eller mindre bara finnar ochså. Blev mycket skitsnack och karaoke, sedan kom även Jenna och Pia dit helt plötsligt. Så man var både glad och förvånad.

På Lördagen mådde man ju sen hur man förtjänade och man kände att det bara var jobbigt att dricka, eller iaf dagen efter. Minns allt men fick värsta ångesten trots att det var första gången efter nyår.. blä. Så på Lördagskvällen blev det Underworld maraton med mina damer Emmy, Madde, Pia och Helena. Mycket trevligt! :)

 

Av någon anledning var man väldigt sliten hela söndagen ändå. Blev att sitta och jobba med arbetsproverna, packa/städa lite och gå igenom alla mina dvd filmer. Kom fram till att det är 46st som jag inte sett xD Så blir att glo på film och kladda på arbetsproverna en stund framöver.

 

Jag har även haft problem ett tag med att hitta ordentlig information om utbildningen jag ska söka till, dvs specifik information om spel ''inriktningen''. Men helt random så lyckades jag komma över en duktig tjejs bilddagbok och hon råkade gå i samma skola och exakt samma utbildning som jag vill in på :D Fick svar på många frågor och jag hoppas att jag är lika duktig om inte bättre om några år ;) Det var även lite lustigt eftersom jag har bevakat henne i typ ett halvår och det var inte föränn nu nyligen jag började misstänka att det var den utbildningen, så jag bara fråga henne ^^ trollol

 

Här har ni henne i egen hög person!DailyDoodle

Hon ritar en bild om dagen, därav namnet. Tycker det är en klockren ide! Vore inte jag lika lat så hade jag nog gjort likadant själv ;o

 

 


2012

Nytt år och nya möjligheter! Det började med att man fick jobba.. Men sen vart man ju givetvis direkt sjuk så man var tvungen och sjukanmäla sig. Kändes så otroligt drygt! Låg sängliggandes i 2 dagar och mådde almänt skit. Så starten kanske inte var den bästa. Men nu när jag frisknat till så känner jag mig mer inspirerad än vad jag gjort på länge och ser ganska ljust på det kommande året :)

Just nu har jag ett projekt på G som är stort för mig och även den tuffaste utmaningen jag gjort än så länge. Jag kommer lägga ner min själ i dethär arbetet! Nämligen några arbetsprover som ska skickas in till min nuvarande drömutbildning. Blir jag antagen så innebär det att jag kommer flytta, men det kommer det vara värt! Har ändå varit sugen på att komma bort härifrån och lära känna nya människor ett bra tag nu. Ska bli intressant o se hur det går, men vågas inte hoppas på för mycket. Så har lite andra alternativ som plan B.. sådanna planer är alltid bra att ha ;)

Har även setat och nerdat lite med min gaycake! Vi klarade av Kirbys Epic Yarn 2player mode! :D Dock inte 100% men är väll uppe i 70% eller nått. Får se om man orkar samla alla tapeter och liknande man behöver för att få 100%. THIS is the game!



RSS 2.0