Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta

Just nu känner mig så otroligt sliten och TRÖTT på vissa människor. Blir arg när jag tänker på det men samtidigt orkar jag inte lägga ner min energi o bry mig.. så jag suckar och sätter på musiken och loggar in på WoW. I helgen blir det iallafall Björn Rosenström med folk jag gillar. Har en känsla att om jag stöter på någon oönskad kommer jag inte hålla mig lika trevligt vilket jag annars gör för fridens skull. Be awared!

Men än så länge har jag hunnigt till lvl 83 med min druid, halvvägs till 84. Så en sak som är då jävligt säkert e att något är fel.. är wow roligare nu när man varit utan det ett tag, går det snabbare för att jag gjort Qsten redan en gång eller har Blizz gjort någonting igen? ''vote for Blizz'', dom brukar ju bara bra på detdär med att göra saker lättare. men just nu klagar jag inte, för jag vill slippa Qstandet till 85 asap.

Någon dag snart ska även jag och Natta dra och kika på tapeter eftersom vi kommer få nya tapeter i vardagsrummet och båda sovrummen ;) *gladacheyer90*

Back to my world, be seeing ya!



Geeno



Nya ''Geeno''... Tazuli :]

om jag inte nämt det så e jag horde nu :) Gjorde faction change på Geeno ''min NE drulle''

Vi sniglar sniiiglar fram, Glajding!

Sitter och pimplar lite te med min snoriga näsa o Madde som sällskap via sms. Och för första gången på riktigt länge går jag och lägger mig på dan! så jag vaknade nyss.. känns inte OK! lär sitta uppe halva natten bara för de.. men de gör kanske inte allt för mycket.. vissa är ju lediga imorrn och torsdag ;) Men inge lugn och ro för det! imorrn ska man hälsa på farsan, försöka få med Elsi på bär/svamp jakt och sedan bära lite mer till lägenheten ''Nej, jag har inte fått hit allt än''.. Ni fattar inte hur mycket grejjer jag har! Natta och Madde e väll några av dom få som förstår.. det tar aldrig slut!.. känns det som.

anyway.. idag var det en stor dag, Jag tog min första bindningstid (som jag har starkt emot) och bredandet kommer förmodligen vara up'n running i slutet av veckan.. så jag är förberädd med gamecard ;) haha. Ska även släpa ner Madde i träsket <3 OM vi kommer ha kul!.. ska även bli horde ;o den ni! Stora wow planer nu!

Men fuck juu.. oarkar inte blogga xD se senaste avsnittet av OP? jeeez cuz it is op! muahahaha

later bitches

Gävle, tur och retur

Nu är man hemma igen och gör sig av med lite dötid. I helgen var det Å-fest.. och min fredag var lite kaotisk. Men satan så kul jag hade! men såg ni en tjej med nallar nertryckta i brösten var det förmodligen jag.. Orkade inte gå runt och bära på dom så gäller att vara kreativ = tuttvärmare. och i tisdags blev det en spontan fest hos Keew. Själv tycker jag det var riktigt trevligt, iallafall tills några började tjafsa. Emmy och jag började röra oss hem vid 8:00. Sedan blev det lite morgonkaffe och bullar hos Emmys moder innan jag efter nån timma äntligen var hemma och upptäckte att vi inte hade någon ström. går och lägger mig och 1½ timme senare vaknar jag av att min kusse står vid min sovrumsdörr. Och vi skulle tydligen till Gävle.. jag som inte trodde hon var helt seriös först, men jodå! Så det blev en liten spontanresa dit med MB där vi drack, spelade och gjorde andra trevligheter i hans stuga. Åker gärna tillbaka och stannar längre än en natt. Tyvärr jobbar jag ju imorrn så det gick inte.

Men nu ska jag passa på att kolla igen lite anime ;) Ciao

Sagan om reparatören

Sitter nu hos farsan, Tänkte att jag tar en sväng förbi efter jobbet och plockar upp lite skit. Bla kan det vara bra att få hem damsugaren. Jag har inte ens hunnigt vara borta en vecka och redan fick man hjälpa till med den nya ugnen och datan. Tur för dom att jag kikade förbi, skulle bli ganska svårt att göra kålgratäng om man inte får igång ugnen xD
Min sambo fyller även år idag, så ett stort grattis till henne! :)

New WoW Expansion?

Har haft fullt upp! Enda stunderna jag kunnat slappna av är under de 2 filmerna jag kollat på med Natta i våran nya lägenhet om kvällarna och nu. Natta är på filmkväll medans jag är hemma och bara är, NJUTER!

Öppnade precis en kall då jag hört att man somnar lättare om man tar nån öl på kvällskvisten. Så tyckte det var värt att testa.. sen var jag lite törstig :) Så njuter av ölen och lyssnar på detta. http://www.youtube.com/watch?v=F3WGdj9L5co..
lyckades slumpmässigt komma fram till denna när jag kom över lite blizzcon info (som är nu i helgen btw). Är ruggigt sugen på att dra dit men det kommer inte bli av. Lite för dålig timing. Men blev mest fundersam om informationen nu är sann..
Har ju haft planer på att börja med wow så fort vårat internet hoppar igång men efter denhär informationen är jag inte så säker. Känns smått värdelöst ifall de skulle släppa en ny expantion till nästa år. Men när jag hörde namnet.. ilol'd. ''Mists of Pandaria''.. tänker på Pandora och därav Avatar men nej.. Panda-folk på en ö(Pandaria) som är täckt av dimma, hmms. Ganska gulligt ändå men låter aningens B. Men ser ändå fram emot det ändå, hur kan man säga nej till Pandarian brewmaster? ;)

Men nej, Nu har jag gjort min bloggarplikt för idag. Egentligen borde jag sova nu eftersom man måste upp tidigt och jobba.. Men lyssnar nog klart på Jesse & Pride samtidigt som jag går igenom lite blizzard fan-art :) Natti!

RSS 2.0